NK SKILLS 2020 💥 | Kijk donderdag live de finales!

Voor de liefhebbers van tricks en skills staat de maand juli in het teken van het NK Skills 2020. Enthousiastelingen kunnen hun geluk niet op: hockey.nl zendt donderdagmiddag de finales (kwart-, halve en hele finale) live uit. 

Vanuit De Tramkade in Den Bosch doen wij via de livestream op ons YouTube-kanaal verslag van de complete finalemiddag van het toernooi. De deelnemers hebben de afgelopen maand in een knock-outsysteem naar de grote finale toegewerkt. Wie zich uiteindelijk de grote winnaar mag noemen, wordt bepaald door een jury. Die bestaat uit international Floris Wortelboer, Jonas (de winnaar van vorig jaar) en Teamstreethockey.

Floris Wortelboer

Live programma

De live-uitzending duurt ongeveer een uur en begint om 14.30 uur. We beginnen de uitzending met de kwartfinales in de twee leeftijdsgroepen: 6 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 18 jaar. Na de halve finales verwachten we rond 15.30 uur de finales uit te zenden.

Loting kwartfinale

Maar voor het zover is, moeten eerst de kwartfinale en halve finale gewonnen worden. De lotingen zijn inmiddels verricht. De schema’s vind je hieronder.

 


Wat vind jij? Praat mee...