Ook alle finales NK AB-jeugd live op hockey.nl

Goed nieuws voor de liefhebbers van live jeugdhockey. Hockey.nl zendt volgende week zaterdag 15 juni namelijk alle wedstrijden van het NK A- en B-jeugd in het Wagener Stadion rechtstreeks uit via hockey.nl/live, de hockey.nl-app en ons YouTube-kanaal.

Het NK is de hoogmis van het jeugdhockey in Nederland. Na een voorronde, landelijke competitie en spannende play-offs zijn de acht ploegen bekend die gaan strijden om de Nederlandse titels bij de A- en B-jeugd voor jongens en meisjes. De acht ploegen zijn: Laren JA1, Rotterdam JA1, Den Bosch MA1, SCHC MA1, Bloemendaal JB1, Kampong JB1, Kampong MB1 en Amsterdam MB1.

Hockey.nl heeft de afgelopen jaren steevast ruim aandacht besteed aan de het Nederlands Kampioenschap voor de AB-jeugd, maar is nu in de gelegenheid alle wedstrijden live uit te zenden door een test van het bedrijf United voor de Olympische Spelen in Tokio 2020. United is een leverancier op het gebied van televisie- en mediaproducties en verzorgt volgend jaar op de Spelen onder meer de techniek rond de registratie van de hockeywedstrijden. In voorbereiding op de Spelen wil United graag tijdens officiële hockeywedstrijden hun (nieuwe) technische mogelijkheden in het Wagener Stadion testen tijdens live-opnames. Door de samenwerking van United en de redactie van hockey.nl kunnen we daardoor niet alleen de halve finales uit de Silver Cup tussen AMVJ en Zoetermeer uitzenden op vrijdagavond, maar dus ook op zaterdag het NK-jeugd.

Uitreiking van de beker in 2018. Foto: hockeyfoto.nu

Programma landelijke finales

De landelijke finales beginnen zaterdag 15 juni om 10.00 uur in het Wagener Stadion in Amsterdam. We beginnen elke wedstrijd tien minuten voor aanvang met een voorbeschouwing en tonen na afloop de reacties van de teams.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur: Kampong MB1 – Amsterdam MB1
  • 12.00 uur: Bloemendaal JB1 – Kampong JB1
  • 14.15 uur: Den Bosch MA1 – SCHC MA1
  • 16.15 uur: Laren JA1 – Rotterdam JA1

Wat vind jij? Praat mee...