Panasj organiseert NK Hockeytechniek en opent hockeyschool

Hockeyschool Panasj heeft de locaties bekendgemaakt van de voorronden van het 6e NK Hockeytechniek. Het NK is een groot evenement voor de jeugd van 6 tot en met 13 jaar. Locaties dit jaar zijn onder andere: Hockeyclub Rotterdam, Hurley, SCHC, Den Bosch en Cartouche. Ook laat Panasj weten een nieuwe hockeyschool te openen in Almere.

Hockeyschool Panasj organiseert de voorronden van het NK Hockeytechniek, waarin hockey, techniek, spel en plezier voorop staan. Vorig jaar werden de voorronden door maar liefst 3000 kinderen bezocht. Op deze hockeydagen, die van 18 tot 30 oktober plaatsvinden, maakt iedereen kans om door de trainers geselecteerd te worden voor de NK-finale hockeytechniek. Die zijn op 15 november op HDM. Alle kinderen die aan de voorrondes meedoen, krijgen een NK-hockeybal een t-shirt én een medaille.

Nieuwe hockeyschool Almere

Panasj laat kinderen van 3 tot 10 jaar op een speelse manier kennismaken met de hockeysport. De hockeyschool is gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Den Bosch  en Het Gooi, en opent binnenkort ook haar deuren in Almere. Hockeyer Arjan Jolie heeft het initiatief genomen om de hockeyformule voor jonge kinderen ook in Almere aan te bieden. Jolie: ‘Door Panasj hebben kinderen qua motoriek en qua sociale vaardigheden een voorsprongetje als ze oud genoeg zijn om op hockey of een andere sport te gaan’.

Les in de gymzaal

De lessen worden gegeven in gymzalen, zodat de trainingen altijd door kunnen gaan. In Almere wordt er gestart in de gymzaal van Basisschool de Lichtboei. Jolie wil Panasj vervolgens ook op meerdere plekken in Almere gaan aanbieden.

Foto: Panasj

Foto: Panasj


Wat vind jij? Praat mee...