Round-up Super A & B: 5 ploegen delen koppositie in JA poule B

In Jongens Super A poule B delen 5 teams de koppositie. Andere poules hebben na vandaag 1 of 2 koplopers. De hoogtepunten uit de Super A en Super B.

Jongens Super A

Schermafbeelding 2015-11-14 om 20.59.04

Poule A

Victoria pakt de koppositie met de 3-1 winst op Beuningen. Concurrent HBS laat thuis punten liggen tegen MOP: 2-2.

Poule B

In poule B is nog helemaal niets beslist. Maar liefst 5 ploegen delen de koppositie: Tilburg, HOD, Roomburg, Wageningen en Hurley. Tilburg en HOD zijn nu op doelsaldo nummer 1 en 2. Tilburg verloor wel, met 0-4 van Roomburg. HOD won met 7-1 van Houten.

Poule C

Koploper Qui Vive wint met maar liefst 13-0 van hekkensluiter Westerkwartier. Daardoor staat de ploeg alleen op kop. IJsseloever, dat vandaag met 6-2 won van Alliance, staat op de tweede plek op de ranglijst.

Poule D

Amsterdam wint nipt van hekkensluiter Naarden (2-1) en blijft daarmee op een gedeelde koppositie staan samen met Schaerweijde, dat met 5-2 won van Leiden. Nummer 3 op de ranglijst, Apeldoorn, wist met maar liefst 9-0 te winnen van AthenA.

Meisjes Super A

Poule A

Oss gaat, na de 3-1 tegen Eindhoven, alleen aan kop in poule A. De meiden van Leonidas en Ring Pass staan na hun overwinningen vandaag op de tweede en derde plaats op de ranglijst.

Poule B

Breda verliest thuis nipt, met 1-2, van Klein Zwitserland. Daardoor delen de ploegen nu de koppositie, samen met Gooische, dat met 1-0 won van MOP.

Poule C

SCHC won met maar liefst 10-0 tegen Quick Stick en gaat daarmee aan kop in poule C. Mede-koploper zijn de meiden van Huizen, die 3 punten pakten tegen Bully (2-4).

 

Schermafbeelding 2015-11-14 om 21.12.04

Poule D

Zwolle reisde niet voor niets af naar Rotterdam: de ploeg won met 1-4 en staat nu fier bovenaan in poule D. Nummer 2 op de ranglijst Leiden wint met 3-0 van Qui Vive, en houdt de koploper in zicht.

Jongens Super B

Poule A

Naarden speelt gelijk tegen Geel-Zwart (3-3) en moet daardoor de koppositie nu delen met Houten. Die ploeg was thuis met 1-0 te sterk voor de jongens van MEP.

Poule B

De 4-1 tegen Klein-Zwitserland betekent de derde zege op rij voor Breda, waardoor de ploeg op kop staat in poule B. Nummer 2 Pinoké trakteert het publiek samen met MOP op een doelpuntenfestijn: 6-3 voor de Steekneuzen.

 

Schermafbeelding 2015-11-14 om 21.23.44

Poule C

De jongens van Amsterdam en Gooische lieten beiden nog geen punten liggen deze competitie, en gaan samen aan kop. Amsterdam won met 5-2 van Leiden, Gooische stapte met maar liefst 10-1 van het veld tegen Qui Vive.

Poule D

hdm en HBS zijn de nummers 1 en 2 op de ranglijst in poule D, en wonnen alle wedstrijden. Vandaag speelden beide ploegen uit. HBS nam 3 punten mee uit Amersfoort (2-4), hdm was met 0-3 te sterk voor Alecto.

Meisjes Super B

Poule A

De meiden van Leonidas en Were Di gaan op kop in poule A. Were Di won met 0-2, uit bij hekkensluiter Maastricht. Leonidas wist thuis op het nippertje te winnen van Houten: 1-0.

Schermafbeelding 2015-11-14 om 21.31.36

Poule B

Craeyenhout en Alliance speelden vorige week gelijk tegen elkaar, maar staan nu weer samen op kop. Craeyenhout won met 0-1 uit op Fletiomare. Alliance was wat overtuigender: 6-0 tegen Deventer.

Poule C

Een doelpuntenrijk duel tussen Quick Stick en Zwolle: 3-9. Daardoor staan de meiden uit Zwolle nu eerste in de poule. De tweede plaats wordt gedeeld door hdm en Klein Zwitserland.

Poule D

Hurley en Gooische verloren beiden nog geen enkele wedstrijd, en zijn de nummers 1 en 2 in poule D. Hurley won met 4-0 gemakkelijk tegen GHBS, Gooische had het lastiger uit op Huizen: 0-1.


Wat vind jij? Praat mee...