Round-up Super A: HBS JA1 in topper ruim langs Victoria

HBS JA1 en Victoria JA1 streden om de koppositie in Poule A. HBS trok aan het langste eind en won met 6-3. In Poule D boekte Schaerweijde de 7e overwinning op rij. Bij de Meisjes profiteerde Breda van misstappen van de concurrentie en bouwde in de stand haar voorsprong uit.

Jongens Super A

Poule A
De topper tussen HBS en Victoria is geƫindigd in een 6-3 overwinning voor HBS. Beide ploegen stonden voorafgaand aan het duel nog in punten gelijk. Door de zege gaat HBS aan de leiding met 3 punten voorsprong op Victoria.

Poule B
Roomburg haalde uit en won met 8-0 tegen hekkensluiter Voordaan, dat hierdoor nog steeds puntloos is. Roomburg staat tweede op 1 punt van koploper Tilburg dat Houten met 2-0 versloeg,

Poule C
Qui Vive heeft de koppositie van IJsseloever overgenomen. Qui Vive boekte bij Zwolle een 4-0 overwinning, terwijl IJsseloever op bezoek bij Klein Zwitserland niet verder kwam dan een remise: 3-3. Westerkwartier moet nog een week wachten op de eerste punten na de 5-0 nederlaag tegen Amersfoort.

Poule D
Schaerweijde is ook na de zevende speelweek nog zonder puntenverlies. De Zeister formatie won met 1-2 van Gooische. Amsterdam, dat Apeldoorn met 3-1 versloeg, volgt Schaerweijde op drie punten. Athena incasseerde de zevende nederlaag. Bij HGC werd met 5-1 verloren.

Meisjes Super A

Poule A
Breda is uitgelopen op de concurrentie. De ploeg won met 3-0 van Houten en zag achtervolgers Klein Zwitserland en Gooische punten morsen. Klein Zwitserland speelde met 2-2 gelijk tegen HOD en Gooische kwam ook remise overeen met Rood-Wit (2-2).

Poule B
Oss heeft de koppositie behouden na de 3-1 overwinning op HBS. Ring Pass blijft wel in het spoor, op 1 punt van Oss, na de zege op Phoenix: 1-2.

Poule C
Koploper SCHC nam het op tegen de nummer 3, Huizen. De ploeg uit Bilthoven won met 4-1 en behoudt 1 punt voorsprong op Alecto dat uit bij Gouda acht doelpunten scoorde.

Poule D
Zwolle heeft zich in de stand losgemaakt van Bloemendaal. Zwolle versloeg Qui Vive met 2-0, terwijl Bloemendaal met 2-2 gelijkspeelde tegen de nummer 3, Schaerweijde. Zwolle gaat aan kop op 2 punten gevolgd door Bloemendaal dat 1 punt voorsprong heeft op Schaerweijde.


Wat vind jij? Praat mee...