Round-up Super A: HBSJA1 geplaatst voor Finaledag

De Jongens A1 van HBS hebben zich geplaatst voor de Finaledag van de Super A, dankzij een 6-1 overwinning op Beuningen. De topper in Poule B tussen Gooische MA1 en Breda MA1 kende geen winnaar.

Jongens Super A

Poule A

HBS heeft zich geplaatst voor de Finaledag na de 6-1 overwinning op Beuningen. Nummer 2, Victoria, verloor van Reigers (1-4), dat de Rotterdammers op 2 punten is genaderd. Reigers heeft echter wel 1 duel meer gespeeld.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule A

Poule B

Koploper Tilburg deed goede zaken. De ploeg won met 6-1 op Voordaan en zag de voorsprong in de ranglijst groeien naar 6 punten, omdat Wageningen op Roomburg met 4-2 verloor. HOD kwam in punten gelijk met Wageningen na de 3-2 zege op Hurley. Roomburg staat op plek 4 op 1 punt van HOD.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule B

Poule C

Koploper Qui Vive en achtervolger IJsseloever gingen beide in eigen huis onderuit tegen respectievelijk Alliance (4-2) en Amersfoort (4-2). Hierdoor staat het tweetal na 11 speeldagen in punten gelijk. Berkel Rodenrijs had kunnen profiteren van de misstappen van de concurrentie, maar bleef zelf steken op 0-0 tegen Klein Zwitserland. Hierdoor is het verschil met de bovenste 2 plaatsen 2 punten.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule C

Poule D

Schaerweijde heeft zich prima gerevancheerd voor de eerste competitienederlaag vorige week tegen Athena. De Zeistenaren wonnen met 9-1 van HGC en zijn zo goed als zeker van een ticket voor de Finaledag. Amsterdam volgt Schaerweijde op 2 punten na de 3-0 zege op Athena, dat hekkensluiter blijft.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule D

Meisjes Super A

Poule A

De topper tussen Ring Pass en Leonidas kende geen winnaar: 2-2. Ring Pass blijft koploper op 2 punten gevolgd door Oss dat 1 duel meer heeft gespeeld. Oss was met 3-1 te sterk voor Geel-Zwart. Leonidas blijft 3e in de stand en ziet door de remise tegen de koploper een ticket voor de Finaledag steeds verder uit het zicht verdwijnen.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule A

Poule B

Breda is er niet in geslaagd de koppositie van Gooische over te nemen. In het onderlinge duel kwamen beide ploegen een 1-1 gelijkspel overeen. Hierdoor blijft het verschil 2 punten in het voordeel van Gooische. Rood-Wit, de nummer 3, doet ook nog mee in de strijd om een ticket voor de Finaledag. De ploeg uit Aerdenhout is Breda op 1 punt genaderd na de 2-0 zege op Upward.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule B

Poule C

Alecto is bijna zeker van de Finaledag na de 5-2 overwinning op Bully. Nummer 2, SCHC, heeft daarop ook goede vooruitzichten. Het versloeg Hurley met 5-0. Alecto gaat aan kop met 2 punten voorsprong op SCHC, maar heeft 1 duel meer gespeeld.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule C

Poule D

Schaerweijde heeft nagelaten de koppositie in Poule D te pakken. Het profiteerde niet van het doelpuntloze gelijkspel tussen koploper Bloemendaal en Rotterdam. Schaerweijde, dat op Leiden bleef steken op 1-1, zag zelfs Zwolle passeren op de ranglijst door een 2-0 overwinning op GHBS. Schaerweijde is nu 3e en staat in punten gelijk met Zwolle. Beide ploegen hebben 1 punt achterstand op het leidende Bloemendaal.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule D


Wat vind jij? Praat mee...