Round-up Super A: Schaerweijde JA1 te sterk voor Amsterdam

Hoewel beide ploegen al geplaatst waren voor de Finaledag stond er tijdens het duel tussen Amsterdam en Schaerweijde nog wel de eer op het spel. De ploeg ui Zeist ging er zaterdag met die eer vandoor en drie punten, want het werd 6-2.

Jongens Super A

Poule A

Het al geplaatste HBS en Victoria hebben hun wedstrijden gewonnen. HBS versloeg Geel-Zwart met 4-3 en Victoria was met 2-1 te sterk voor Ring Pass. Hekkensluiter Beuningen boekte de tweede overwinning in de competitie door MOP met 5-2 te verslaan.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule A

Poule B

Roomburg en Tilburg hebben zich geplaatst voor de Finaledag. Roomburg was met 6-2 te sterk voor Hurley. Tilburg kwam niet verder dan 0-0 tegen HOD, maar dat zorgde er wel voor dat HOD de Tilburgse formatie niet meer kan inhalen.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule B

Poule C

IJsseloever heeft het felbegeerde finaleticket gegrepen. De ploeg won met 4-3 van Zwolle. Qui Vive leed een gevoelige nederlaag tegen Amstersfoort en staat nu op een 3e plaats achter Berkel en Rodenrijs.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule C

Poule D

Schaerweijde en Amsterdam plaatsten zich vorige week al voor de Finaledag, maar speelden zaterdag tegen elkaar. De ploeg uit Zeist was in het Wagener Stadion veel te sterk: 6-2.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule D

Meisjes Super A

Poule A

Naast Ring Pass heeft ook Oss zich geplaatst voor de Finaledag. Oss won was met 5-2 te sterk voor directe concurrent Leonidas. Koploper Ring Pass versloeg hekkensluiter Eindhoven met 4-0.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule A

Poule B

Breda heeft zich verzekerd van een ticket voor de Finaledag na de 5-2 overwinning op HOD. Koploper Gooische, dat zich vorige week al plaatste, verloor met 3-0 van Upward.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule B

Poule C

In de Poule C waren vorige week al de tickets verdeeld. SCHC won zaterdag met 3-0 van HIC en Alecto was met 3-1 te sterk voor Huizen.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule C

Poule D

Zwolle en Bloemendaal hebben zich geplaatst voor de Finaledag. Bloemendaal speelde in Leiden met 1-1 gelijk en moest de koppositie afstaan aan Zwolle dat met 3-1 te sterk was voor Schaerweijde.
Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule D


Wat vind jij? Praat mee...