Round-up Super A: Schaerweijde niet ongenaakbaar

Waar Schaerweijde met tegenzin heeft kennisgemaakt met verliezen, weten de jongens van AthenA eindelijk hoe zoet een overwinning is. In de Meiden Super A poule B profiteerde Gooische optimaal van een gelijkspel tussen de nummers 2 en 3.

Jongens Super A

Poule A

De nummers 1 en 2 maakten geen fouten: HBS won in Vught met 1-4 van MOP, Beuningen bood Victoria thuis knap partij maar moest toch het onderspit delven: 3-5. Reigers raakte verder achterop door voor eigen publiek met 0-3 onderuit te gaan tegen Geel-Zwart. Helmond deed goede zaken door bij Ring-Pass met 2-3 te winnen.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule A

Poule B

Tilburg is uitgelopen op Wageningen en heeft nu 3 punten voorsprong. Zelf wonnen de Tilburgse jongens overtuigend van Roomburg met 7-2, Wageningen liet 2 punten liggen tegen Etten-Leur. Houten en HOD maakten er een hele spannende pot van: nummer 3 HOD trok aan het langste eind: 4-5. Hurley kruipt na de 6-0 overwinning op Voordaan dichterbij Roomburg.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule B

Poule C

Amersfoort won thuis met 2-1 van directe concurrent Klein Zwitserland en staat op het zelfde aantal punten: 16 uit 10 wedstrijden. De top 3 maakte geen fout. Koploper Qui Vive haalde uit tegen Westerkwartier: 0-13. Nummer 2 IJsseloever komt net als Qui Vive op 24 punten na hun zege bij Alliance 1-5. Berkel en Rodenrijs was met 6-1 te sterk voor de jongens van Zwolle.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule C

Poule D

Schaerweijde is niet langer ongeslagen: Leiden wist de ongenaakbare koploper te trakteren op de eerste nederlaag (1-0). Amsterdam profiteert door 1-3 winst op Naarden en nadert de nummer 1 tot 2 punten (25 uit 10). En AthenA behaalde juist zijn 1e overwinning; Apeldoorn werd met 2-1 naar huis gestuurd.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule D

Meisjes Super A

Poule A

Onderin is Geel-Zwart Phoenix tot op 1 punt genaderd (7 uit 10) door met 1-0 te winnen van de directe concurrent. Bovenin waren er geen verrassingen: Ring Pass won met 0-4 bij Nijmegen en staat nog 4 punten voor op Oss dat met 3-6 bij Eindhoven won. Leonidas won met 3-0 van HBS.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule A

Poule B

De meiden van Gooische hebben optimaal geprofiteerd van het gelijkspel tussen Klein Zwitserland en Breda, waar niet werd gescoord. Gooische is na de 4-1 zeg op MOP alleen koploper met 2 punten voorsprong (21 uit 10). Middenmoters HOD en Upward hielden elkaar in een doelpuntrijk duel in evenwicht: 4-4.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule B

Poule C

Koploper Alecto won afgetekend van de nummer 4 Hurley: het werd 6-0. Huizen en Bully zetten een spectaculaire uitslag neer. Helaas voor de meiden uit Oldenzaal waren 3 doelpunten verre van genoeg om een punt te halen, Huizen maakte er 2 keer zoveel.

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule C

Poule D

De meiden van Zwolle raakten door het 2-2 gelijkspel tegen Rotterdam 2 punten achter op Schaerweijde, dat met 3-0 beter was dan GHBS. Nummer 1 Bloemendaal won met 3-1 van Naarden en staat nog altijd 1 puntje voor op de meiden uit Zeist (23 uit 10).

Bekijk hier de uitslagen en de stand in Poule D


Wat vind jij? Praat mee...