Round-up Super B: Gooische Jongens en Meisjes naar Finaledag

Het wordt meer en meer duidelijk welke ploegen er deel gaan nemen aan de Landelijke Finaledag op 11 juni. Zo plaatsten zaterdag zowel de Jongens als de Meisjes van Gooische zich voor de apotheose van de competitie.

Jongens Super B

Poule A

Houten heeft zich verzekerd van de 1e plaats in de poule. Het won met 1-0 van Ring Pass, terwijl nummer 2 Naarden met 2-1 onderuit ging tegen Alliance. Geel-Zwart mag nog een klein beetje hopen op de Finaledag na de 5-0 zege bij Beuningen.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule A

Poule B

MOP heeft de 2e plaats en dus een ticket voor de Finaledag veiliggesteld door nummer 3 HGC met liefst 8-3 te verslaan. Koploper Pinoké, dat al verzekerd was van de Finaledag, won met 4-0 van Klein Zwitserland.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule B

Poule C

Gooische heeft zich geplaatst voor de Finaledag door de 10-2 winst op Leiden. Er zijn nog 3 ploegen in de race voor de 2e plek. Huizen won met 9-2 bij Qui Vive en Amsterdam versloeg Almelo met 5-2. Zoetermeer is 4e op 2 punten van Huizen en Amsterdam na overwinning op het nog puntloze HVA: 10-1.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule C

Poule D

Hdm blijft ongeslagen. Het boekte de 13de overwinning op rij. HBS werd met 6-2 verslagen, waardoor HBS geen kans meer maakt op de Finaledag. Schaerweijde won met 6-1 van Alecto en heeft 1 punt voorsprong op Hurley dat met 12-0 te sterk was voor Apeldoorn.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule D

Meisjes Super B

Poule A

Oranje Zwart heeft zich verzekerd van een plek op de Finaledag, nadat de Eindhovense formatie met 5-2 won van Were Di. Kampong, dat Maastricht met 3-1 versloeg, heeft de beste kaarten voor het tweede ticket voor de Finaledag. Met nog 1 duel te gaan, koestert Kampong 1 punt voorsprong op Upward dat nipt van naaste concurrent Leonidas won: 4-3.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule A

Poule B

Craeyenhout en Breda vechten om het laatste ticket voor de Finaledag. Alliance plaatste zich al in een eerder stadium. Craeyenhout was met 2-0 te sterk voor MOP en heeft 2 punten voorsprong op Breda, dat Deventer met 3-1 versloeg.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule B

Poule C

Hdm gaat naar de Finaledag. De ploeg won met 3-0 van Klein Zwitserland en zag concurrent Amersfoort verliezen van het al geplaatste Zwolle: 0-1.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule C

Poule D

Gooische heeft het felbegeerde finaleticket op zoek. De ploeg leed wel puntenverlies tegen Forescate (2-2), maar kan de Finaledag niet meer ontgaan. Hurley won met 5-2 van Huizen en heeft plaatsing voor de Finaledag met nog 1 wedstrijd te gaan nog in eigen hand.
Bekijk hier de uitslagen en stand in poule D


Wat vind jij? Praat mee...