Round-up Super B: HdmJB1 en Zwolle MB1 naar Finaledag

Hdm JB1 en Zwolle MB1 hebben zich verzekerd van de Finaledag in de Super B. De Haagse jongens stelden hun ticket veilig door Hurley met 3-2 te verslaan. Zwolle was veel te sterk voor Klein Zwitserland: 9-0.

Jongens Super B

Poule A

Naarden heeft zich hersteld van de nederlaag vorige week tegen Geel-Zwart. In de topper tegen Houten werd met 5-0 gewonnen. Hierdoor is het gat tussen koploper Houten, dat vorige week ook al verloor, met Naarden slechts 2 punten met nog 3 wedstrijden te gaan. Ook Geel-Zwart is nog steeds in de race voor de Finaledag op 11 juni. De ploeg rekende af met directe concurrent Ring Pass (4-0). Het verschil met nummer 2 Naarden is 3 punten.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule A

Poule B

In de strijd om een ticket voor de Finaledag heeft MOP dure punten laten liggen. Het werd op Breda 3-3. HGC profiteerde en verkleinde het gat naar de nummer 2, MOP, naar 1 punt door een 8-1 zege op Klein Zwitserland. Koploper Pinoké is bijna zeker van de Finaledag. De Steekneuzen wonnen met 5-1 van Tilburg.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule B

Poule C

Koploper Gooische haalde uit tegen het nog puntloze HVA. Het werd liefst 17-0. De voorsprong op nummer 2 Amsterdam bedraagt 2 punten, dat met 4-2 Qui Vive versloeg. In de nek van de Amsterdammers hijgen Zoetermeer en Huizen op respectievelijk 2 en 3 punten. Zoetermeer was op Almelo met 9-2 te sterk en Huizen boekte een 5-3 overwinning op Leiden.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule C

Poule D

Hdm heeft zich geplaatst voor de Finaledag. Met nog 3 duels op het programma bedraagt het verschil met nummer 3, Schaerweijde, 12 punten. Hdm won op Hurley met 3-2 en achtervolger HBS liet punten liggen op Alecto (1-1). Schaerweijde profiteerde van de misstappen van HBS en Hurley en is nu 3e op 2 punten van HBS.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule D

Meisjes Super B

Poule A

In Poule A zit de top 3 dichtbij elkaar. Oranje Zwart behield een punt voorsprong op Kampong en Leonidas door de 4-0 winst op Maastricht. Kampong en Leonidas wisten ook 3 punten te pakken door respectievelijk Houten (3-1) en Were Di (4-2) te verslaan.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule A

Poule B

Koploper Alliance liet zich in Vught niet verrassen door MOP. Het werd 4-0 waardoor het verschil met Breda nu 4 punten is. In de strijd om de play-offs is Craeyenhout ook nog niet kansloos. Het won met 4-2 in Deventer en heeft slechts 1 punt achterstand op Breda.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule B

Poule C

Zwolle heeft zich geplaatst voor de Finaledag. De koploper won op Klein Zwitserland met liefst 9-0. Hdm, de nummer 2, morste punten in eigen huis tegen Alkmaar (2-2) en zag Amersfoort naderen tot 2 punten na de zege bij Laren: 0-2.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule C

Poule D

De top 3 wist hun wedstrijden in winst om te zetten. Koploper Gooische versloeg EHV met 3-2 en Hurley was in eigen huis met 3-2 te sterk voor Alecto. Forescate won met 2-0 van hekkensluiter GHBS. In de stand heeft Gooische 2 punten voorsprong op Hurley en 3 op Forescate.

Bekijk hier de uitslagen en stand in poule D


Wat vind jij? Praat mee...