Tophockey kijken én beoefenen tijdens speciale EHL-clinics

Op de EHL kun je dit jaar niet alleen naar tophockey kijken, je kunt ook tophockey clinics volgen. De clinics zijn van 15 tot 17 april bij Oranje-Rood voor kinderen van 8 tot 15 jaar die hun hockeyskills willen verbeteren. Ze worden georganiseerd rondom één van de EHL-wedstrijden: zaterdag bij Oranje-Rood – Amsterdam en zondag en maandag rondom twee kwartfinales.

Het bijzondere aan de clinics is dat je niet alleen zelf op het veld staat, maar ook samen met de trainer een wedstrijd van de EHL gaat bekijken en analyseren. De trainers zijn een internationaal gezelschap. Oud-speler van Oranje-Rood Rob Reckers neemt de zaterdag voor zijn rekening. Op zondag staat Belgisch international Loïck Luypaert voor de groep en Australisch international Blake Govers is de trainer op maandag. Je kunt je hier aanmelden voor één van de clinics.

Junior EHL

Tijdens de EHL wordt dit jaar wederom ook de Junior EHL gespeeld. Op zaterdag zijn daarvoor op Oranje-Rood de poulewedstrijden, op zondag wordt de finale gespeeld. De Nederlandse afvaardiging is Kampong JC1. Zij wonnen in de play-offs van hun leeftijdsgenoten van Amsterdam en Oranje-Rood.

EHL wedstrijdschema

Titelverdediger Kampong, Amsterdam en Oranje-Rood hebben zich geplaatst voor de KO16 van de EHL en komen het paasweekend in actie. Daarnaast spelen de Europese topteams Banbridge, Racing Club de France, Grunwald Poznan, Real Club de Polo, KHC Dragons, Royal Racing Club de Bruxelles, Rot-Weiss Köln, Atletic Terrassa, Lisnagarvey, Wimbledon, UHC Hamburg, Mannheimer HC en Club Egara. Kijk hier voor het volledige speelschema en kaartjes.

Op Facebook en Instagram verloten we twee clinic-kaartjes plus twee dagkaarten voor de EHL. Like het bericht en win!


Wat vind jij? Praat mee...