Wil jij mee als junior reporter naar de Rabo Fandag?

Zaterdag 24 oktober is de Rabo Fandag op MHC Zoetermeer: een speciaal evenement voor jonge hockeyfans met grote sterren, zoals Maartje Paumen en Robbert Kemperman. Hockey.nl gaat naar de Fandag om verslag te doen. Wil jij mee als reporter?

Op de Rabo Fandag zijn kinderen en internationals bezig met hun favoriete sport: hockey! Waarom vinden zij hockey zo leuk? Wie is hun favoriete hockeyer? Kunnen ze leuke trucjes laten zien? Allemaal vragen waar we graag antwoord op willen krijgen!

Stel jij ook zulke goede vragen? Dan word jij misschien wel onze junior reporter die dag! Stuur ons een filmpje via Facebook, Twitter of redactie@hockey.nl waarop je laat zien waarom juist jij zo’n goede verslaggever tijdens de Rabo Fandag zou zijn.

Voorwaarden

 • Je bent 10, 11 of 12 jaar oud.
 • Je ouders vinden het goed dat je met Hockey.nl op stap gaat.
 • Iemand kan je naar Zoetermeer brengen en komen halen.

Rabo Fandag Campagnebeeld


2 Reacties

 1. Isabell_lindertje

  hoi hockeyNL, mijn naam is Isabell van der Linde en ik ben 12 jaar. ik zit zelf op de hockeyclub mhc Zoetermeer in de MC2 als goalie. ik geef mij zelf op voor junior reporter, omdat als ik van de middelbare afkom een studie journalistiek wil gaan doen en journalist wil worden. het lijkt me super leuk om mensen te intervieuwen op de hockey Rabobank fandag ik woon zelf in Zoetermeer en ik kan er zelfs met de fiets naar toe rijden. groeten, isabell van der linde

  1. Janneke Belt

   Superleuk Isabell, bedankt voor je reactie! Als jij onze junior reporter wordt, dan hoor je het woensdag. Groetjes, Janneke


Wat vind jij? Praat mee...