Bijen op 1,5 meter afstand bij Jong Oranje: ‘Mis de partijen’

Niet alleen het grote Oranje staat weer wekelijks op de velden, maar ook de nationale jeugdelftallen komen samen. We volgden Koen Bijen, speler van Jong Oranje. Hij traint samen met een samengesteld U23 op Kampong. Hoe bevalt het hem, trainen op anderhalve meter? 

‘Ik kan niet wachten tot de competitie weer begint. Iedereen is wel klaar met dat trainen en wil gewoon weer lekker spelen’, legt Bijen uit. Hij snakt naar een training met eindpartij. Natuurlijk hebben we hem ook gevraagd naar zijn overstap naar Den Bosch en hoe het is om als hockeyer met het openbaar vervoer en dus met een mondkapje, naar de training te komen.

Benieuwd? Bekijk dan hier de complete video! 


5 Reacties

 1. tiemezegelink

  Over een paar jaar klaar voor het echte oranje, eerst nog ervaringen opdoen in de top van de Hoofdklasse met Den Bosch.

  1. conegut

   Met zijn manier van promoten zal dat vast lukken. Maar wie zijn er nog meer ? Hebben we nog andere spitsen in aankomst ?

 2. paulvanbeuzekom

  Succes Koen!

 3. stekel

  Gaat dit nou over JO of DB?

 4. JMJFijen

  Nou Koen, je kunt niet wachten tot dat de competitie begint, ik ook niet en velen, velen, velen met ons. Het duurt lang, erg lang, maar over een paar maanden, eerder mag , gaat het spul weer op de wagen, zowel bij de Dames als ook de Heren en niet te vergeten de jeugd. Niet gedacht dat ik het spelletje zo zou missen al die tijd en missen doe ik het. Succes en plezier bij de Bossche Bollen Koen, we kijken naar je uit. Groet van Sjang


Wat vind jij? Praat mee...