Competitieprogramma’s klaar, bekijk de Standenmotor

De nieuwe competitieprogramma’s zijn gereed. Benieuwd bij wie je in de poule zit en tegen welke ploegen je de eerste wedstrijden speelt? Zet nu de teams die je wilt volgen in de Standenmotor van hockey.nl en stel meteen de pushberichten in via de hockey.nl-app.

De afdeling competitie van de KNHB heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om de laatste problemen in de nieuwe competitieprogramma’s op te lossen. Inmiddels zijn alle competities gereed, behalve de avondcompetities waarvoor de inschrijving nog open staat. De reguliere competities starten vanaf het weekend van 8 en 9 september. De Hoofdklasse Heren beginnen, in verband met het WK in november in India, al komende zondag 26 augustus. Een week later is er zelfs al een dubbelprogramma in de Hoofdklasse Heren (vrijdag en zondag) en starten op zondag ook de dames in de Hoofdklasse.

Instellen van je teams

Als je via de Standenmotor dezelfde teams al vorig seizoen wilt volgen, hoef je in principe niets te veranderen. De nieuwe competities zijn automatisch ingeladen. Het kan zijn dat de competities van vorig seizoen er ook nog in staan, maar die verdwijnen de komende periode automatisch.

Zie hieronder hoe je de juiste competitie kunt selecteren.

Zo verwijder je teams

De teams die je vorig jaar hebt gevolgd, staan nu nog in je Standenmotor. Wil je de teams niet meer volgen, dan kun je ze eenvoudig verwijderen.

Via hockey.nl
Teams op hockey.nl verwijder je door op het prullenbakje te klikken. Via de + kun je nieuwe teams toevoegen.

Via jouw iPhone
Ga naar het overzicht van je teams in de Standenmotor. Ga op het team staan dat je wilt verwijderen en schuif naar links. In het rood verschijnt ‘verwijder’, klik erop en het team is uit je favorieten.

Via jouw Android-smartphone

Voor je Android-smartphone verwijder je teams als volgt:

Zet de pushberichten aan om je favoriete teams op de voet te volgen

Wil je je eigen team of andere teams op de voet volgen? Zet dan de pushberichten en goalalerts in de hockey.nl-app aan. Je krijgt dan niet alleen meteen een bericht als bijvoorbeeld het tijdstip van een wedstrijd is gewijzigd, maar je ontvangt ook een melding als de uitslag van je favoriete team(s) bekend is. Je weet, als je dat wil, ook direct de uitslagen van je concurrenten.
Gek op tophockey? Volg live de wedstrijden in de Hoofdklasse en krijg razendsnel een melding als er is gescoord. Je kunt de pushberichten op ieder moment aan- en uitzetten en aan je eigen wensen aanpassen.

Wil je weten hoe je pushberichten instelt op je smartphone (Android en iPhone), lees dan het artikel Nieuw in de hockey.nl-app: pushberichten en live goalalerts.


1 Reactie

  1. boidvandenberg

    Als je een team opzoekt via de “Clubvinder”, dan zie je in eerste instantie nog de poule-indeling van het vorige seizoen ...


Wat vind jij? Praat mee...