Erik Gerritsen presenteert vernieuwde overzichtelijke site KNHB

Op het Hockeycongres in Utrecht is zojuist de nieuwe site van de KNHB gelanceerd. Directeur van de hockeybond Erik Gerritsen presenteerde de nieuwe site aan ruim 400 voorzitters en bestuursleden van de Nederlandse verenigingen. Het nieuwe knhb.nl is overzichtelijk en heeft een aantal nieuwe elementen. 

Gerritsen noemde voornamelijk het kenniscentrum, waar de site ook mee opent. ‘Voorheen hadden we nog wat problemen met het bereik van bijvoorbeeld de Hockeycorner. Nu is dat veel beter geïntegreerd op de site.’

Kenniscentrum

Het kenniscentrum heeft onder zich verenigingsondersteuning, hockeysoorten, competities, de standenmotor, training en coaching, scheidsrechters, opleidingen en downloads. Gerritsen: ‘Het zorgt ervoor dat de KNHB haar doelgroepen beter kan bereiken, informeren en verbinden waar het inhoudelijke content betreft.’ Naast het kenniscentrum zijn de overkoepelende thema’s het laatste nieuws, Oranjehockey, het EK en Hockey.nl.

Oefenstof beschikbaar

Er is op een nieuwe manier aandacht voor training en coaching. Om trainers en coaches maar ook ouders beter te kunnen ondersteunen in hun voorbereiding op het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden gaat de KNHB een samenwerking aan met HockeyPraktijk. ‘Daarbij is er nu voor iedereen oefenstof beschikbaar, met uitleg’, stelt Gerritsen terwijl hij een voorbeeld toont: de dribbeltuin. De basis is gratis en wordt door de KNHB de komende periode geleidelijk uitgebouwd. Voor meer uitgebreide trainingen en oefenstof kunnen verenigingen zich abonneren op Hockeypraktijk. De content wordt in woord en beeld aangeboden via de ClubApp en de website van de vereniging.

Trots

Gerritsen is trots op de nieuwe site, stelt hij. ‘Hij is nú live’. In deze introductievideo wordt meer uitgelegd over het nieuwe knhb.nl.


3 Reacties

 1. Topkeepertje

  Waardeloos introductie filmpje ! Het FLITST aan je voorbij in alle vervelendste vormen die er bestaan en die ik haat en dan ook nog het harde geluid . Ze laten je dus niets zien en je moet er op een andere manier maar achter zien te komen .

  1. Derrick Bijker

   Op mijn laptop kan ik het geluid harder of zachter zetten, modern hè. Verder begrijp ik je wel al moet je misschien maar gewoon de website bekijken en er op het gemak doorheen 'bladeren'. Ziet er echt heel netjes uit!

 2. Topkeepertje

  Op mijn Mac ook maar je moet het wel meteen goed doen en je werk controleren voor je het met trots presenteert . Fijn dat mijn "STALKER" me goede raad geeft , hij denkt vast dat ik achterlijk ben .


Wat vind jij? Praat mee...