KNHB-voorzitter Erik Cornelissen kandidaat Executive Board FIH

De voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, Erik Cornelissen, stelt zich kandidaat voor de Executive Board van de wereldhockeybond, de FIH. 

‘Om betrokken te blijven bij de internationale ontwikkelingen is het van belang mee te praten in de internationale organisaties. Het KNHB-bestuur steunt daarom de kandidaatstelling van KNHB-voorzitter Erik Cornelissen als opvolger van Jan Albers, die in november terugtreedt uit het FIH-bestuur. Cornelissen wil een visie op het internationale hockey uitdragen die verder gaat dan het organiseren van evenementen. Internationaal samenwerken is een van zijn pijlers om hockey een nog grotere wereldsport te maken en te laten groeien in minder ontwikkelde hockeylanden’, verklaart de KNHB donderdag in een statement.

De verkiezing vindt plaats op 12 november, tijdens het FIH-congres in Dubai. Op deze pagina vind je alle andere kandidaten en hun achtergrond.

Bekijk hier de campagnevideo van Erik Cornelissen: ‘The worldwide power of hockey’.

Amsterdam - Amsterdam - Oranje Zwart, Heren, Hoofdklasse Hockey Heren, Seizoen 2015-2016, 08-05-2016, Amsterdam - Oranje Zwart 2-3, OZ kampioen hoofdklasse, Voorzitter Erik Cornelissen KNHB overhandigt de beker aan Robert van der Horst.

KNHB-voorzitter Erik Cornelissen overhandigt de beker aan Robert van der Horst

 


1 Reactie

  1. els-hensel

    Is dus zojuist gelukt !


Wat vind jij? Praat mee...