Mijntje Nierman-Donners nieuw bestuurslid Tophockey Dames

Mijntje Nierman-Donners is dinsdagavond op de Algemene Vergadering (AV) van de KNHB in het Spant! in Bussum benoemd tot bestuurslid Tophockey Dames. Nierman-Donners neemt de plek in van Marjolein Bolhuis-Eijsvogel, die na de maximale termijn van negen jaar aftrad. Bolhuis-Eijsvogel werd vanwege haar verdiensten voor de hockeysport benoemd tot ere-lid van de KNHB.

Nierman-Donners speelde 234 interlands voor het Nederlands Elftal waarin ze 97 doelpunten maakte. Met de Oranje Dames heeft ze diverse medailles behaald, waaronder eenmaal zilver (2004) en tweemaal brons (1996, 2000) op de Olympische Spelen en tweemaal zilver op de Wereldkampioenschappen (1998 en 2002). Met Den Bosch Dames 1 is ze tussen 1998 en 2007 tienmaal landskampioen geworden en acht keer Europees kampioen.

Mijntje Nierman-Donners treedt af als bestuurslid bij Den Bosch

Sinds 2009 is ze bestuurslid Tophockey Dames/Meisjes bij Den Bosch. Op de volgende Algemene Vergadering van Den Bosch treedt ze daar af als bestuurslid. Nierman-Donners is in het dagelijks leven als Senior Operationeel Manager bij Randstad verantwoordelijk voor zes vestigingen


Wat vind jij? Praat mee...