Nieuwe competitieprogramma vanaf dinsdag in de Standenmotor

De competitieprogramma’s voor alle teams zijn uiterlijk maandag 20 augustus gereed. Dat heeft de hockeybond bekend gemaakt. Op dit moment wordt op het bondskantoor hard gewerkt om de laatste problemen in de wedstrijdschema’s op te lossen. Alle poule-indelingen en wedstrijden zijn vanaf dinsdag 21 augustus te bekijken in de Standenmotor op knhb.nl, hockey.nl en in de hockey.nl-app.

De bekendmaking van de wedstrijdprogramma’s liet op zich wachten door diverse mutaties (bijvoorbeeld terugtrekken van teams) die de afgelopen periode bij de bond zijn binnengekomen, zo legt de bond op KNHB.nl uit. Voor sommige competities, waaronder bijvoorbeeld de Hoofdklasse, zijn de wedstrijdschema’s al wel bekend. Je kunt dat competitieprogramma al wel bekijken via de Standenmotor en de clubs die je wilt volgen aan je favorieten toevoegen in de hockey.nl-app. Volg zoveel teams als je wilt en zet met een druk op de knop de wedstrijd in je digitale agenda.

Zet je pushberichten aan om je favoriete teams op de voet te volgen

Wil je je eigen team of andere teams op de voet volgen? Zet dan de pushberichten en goalalerts in de hockey.nl-app aan. Je krijgt dan niet alleen meteen een bericht als bijvoorbeeld het tijdstip van een wedstrijd is gewijzigd, maar je ontvangt ook een melding als de uitslag van je favoriete team(s) bekend is. Je weet, als je dat wil, ook direct de uitslagen van je concurrenten. Gek op tophockey? Volg live de wedstrijden in de Hoofdklasse en krijgt razendsnel een melding als er is gescoord. Je kunt de pushberichten op ieder moment aan- en uitzetten en aan je eigen wensen aanpassen.

Wil je weten hoe je pushberichten instelt op je smartphone (Android en iPhone), lees dan het artikel Nieuw in de hockey.nl-app: pushberichten en live goalalerts.

 

 

 


4 Reacties

 1. hjans

  Dit duurt natuurlijk veel te lang en dan de schuld bij de clubs neerleggen die nog mutaties zouden insturen. Probleem ligt grotendeels bij de KNHB zelf, waar zijn bijv. de Promotie- & degradatieregelingen 2018-2019, Herindelingscriteria jeugdcompetities 2018-2019, etc. dit had al lang gepubliceerd kunnen worden.

 2. maurice-brands

  Nog niets te zien???

 3. avitz

  In LISA al te zien maar nog niet hier op hockey.nl. Vreemd

 4. gregor

  Meeste staat er op. Echter het zou fijn zijn als we proberen dit bij de volgende indelingen eerder rond te maken.


Wat vind jij? Praat mee...