ONVZ hockeycoach van de maand: Carlijn Westenburg (Gooische)

Een échte topcoach zorgt ervoor dat jouw team elke week weer mentaal fit is. Klaar voor iedere training en wedstrijd! Daarom kiest ONVZ de komende tijd elke maand de ONVZ hockeycoach van de maand. Carlijn Westenburg is een van die topcoaches. 

Als coach van Jongens onder 10-1 van Gooische Hockeyclub vertelt Westenburg hoe belangrijk een positieve teamspirit en het samen één team vormen is voor de prestaties van het team. En dit gaat niet alleen over winnen. ‘We bespreken vooraf kort wat de aandachtspunten zijn tijdens de wedstrijd, daarna lopen we samen in en doen we samen de yell. Iedereen doet mee.’

Op Gooische werd Westenburg verrast door haar jongens. Nieuwsgierig? Kijk hoe haar team er elke week weer klaar voor is!

ONVZ helpt je ook dit hockeyseizoen weer mentaal en fysiek fit te zijn. Laat je  inspireren en schrijf je in voor de ONVZ hockey nieuwsbrief <ONVZ.nl/hockey>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de commerciële afdeling van de KNHB. De redactie van hockey.nl draagt voor de inhoud van dit artikel geen verantwoordelijkheid.

 


Wat vind jij? Praat mee...