Scheidend bondsbestuurder Karin Pannekoek benoemd tot erelid

Karin Pannekoek is vrijdagmiddag benoemd tot erelid van de KNHB. Pannekoek was de afgelopen negen jaar lid van het bondsbestuur. Daarmee heeft ze de maximale termijn bereikt. Pannekoek trad vrijdag tijdens de algemene ledenvergadering in ’t Spant in Bussum af als bestuurslid. Ze wordt opgevolgd door Victor Brouwer.

Bondsvoorzitter Erik Cornelissen bedankte in zijn speech Karin Pannekoek voor haar verdiensten voor de hockeybond.Cornelissen prees haar bevlogenheid en betrokkenheid. Pannekoek was onder meer verantwoordelijk voor de portefeuilles opleidingen, jeugd, aangepast hockey en districten.

Karin Pannekoek krijgt de speld als erelid van de KNHB opgespeld door bondsvoorzitter Erik Cornelissen. Foto: Willem Vernes

Haar opvolger Victor Brouwer is oud-voorzitter van het Delftse Hudito. Hij is benoemd voor de periode van drie jaar. Ook de termijn van bestuurslid Stefan Veen (tophockey Heren) liep af. Hij is opnieuw benoemd voor een termijn van drie jaar.

Hoewel Pannekoek officieel is afgetreden als bestuurslid blijft ze nog wel voorzitter van het organisatiecomité van het EK Hockey, dat in augustus in Amsterdam wordt gehouden.

Bestuurderstroffee voor Cartouche

De verenigingen Cartouche, Maarn en Zandvoortsche werden ook in het zonnetje gezet. Cartouche ontving de bestuurderstroffee. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt. Het Voorburgse Cartouche won de prijs omdat de vereniging binnen vijf maanden tijd, door onder meer crowdfunding met de eigen leden, een blaashal voor zaalhockey realiseerde. Het leverde de club een schild en een cheque van vijfduizend euro op. De tweede en derde plaats zijn voor Maarn en Zandvoortse.

Het bestuur van Cartouche met het schild van de bestuurstroffee. Foto: Willem Vernes


Wat vind jij? Praat mee...