Sponsortopper Gaston Dorren (Sjinborn) vrijwilliger van het jaar

Gaston Dorren van Sjinborn is door de KNHB uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2019. De vrijwilliger van de Valkenburgse hockeyclub kreeg zaterdag op het Nationaal Hockeycongres in Utrecht de vrijwilligerstrofee uit handen van KNHB-bestuurslid Mark Pel. Ook ontving hij twee kaarten voor een FIH Pro League-wedstrijd en een cheque van 5000 euro om een boost te geven aan het sponsorbudget binnen Sjinborn. 

Dorren werd door de jury met name geroemd om zijn inspanningen voor de sponsorcommissie van Sjinborn. De ‘sponsortopper’ zette het sponsorbeleid opnieuw op en stelde een denktank op samen met mensen uit het regionale bedrijfsleven. Dit leverde de vereniging een bredere blik op en een groter netwerk.

Dankzij de vrijwilliger van het jaar heeft de vereniging nu één kledinglijn die ook nog eens geld oplevert voor de vereniging. En de sponsoren weten nu precies waar ze aan toe zijn. Door de inzet van de vrijwilliger van het jaar zijn de sponsorinkomsten in het lopende seizoen met 60 procent gestegen.

Dorren liet op het hockeycongres weten wel een goede bestemming te hebben voor het geld: ‘We gaan het gebruiken om meer kinderen aan het hockey krijgen en om goede trainers aan te stellen voor onze jeugdteam.’


Wat vind jij? Praat mee...