Wat beweegt de hockeyer? Werk mee aan onderzoek KNHB

Wat beweegt de hockeyer? Welke andere sporten vind je interessant? En hoe kijk je aan tegen de partners van de KNHB? De KNHB heeft een groot onderzoek opgezet om meer te weten te komen over hockeyers en hockeyliefhebbers in Nederland. De resultaten helpen de KNHB bij het verder professionaliseren van de organisatie en de ondersteuning aan clubs en daarmee een betere hockeysport.

Om zoveel mogelijk mensen een leven lang te laten hockeyen heeft de KNHB partners nodig die de hockeysport financieel ondersteunen. De KNHB wordt al jarenlang ondersteund door verschillende partijen en daar is zij erg trots op en dankbaar voor. Zonder deze samenwerkingen zou de hockeysport niet zo ver zijn gekomen. Het is daarom van belang om regelmatig te onderzoeken wat de hockeyer weet en wil van de partners van de KNHB om daar de verschillende concepten en producten op af te stemmen.

De KNHB hoort graag jouw mening. Klik hier om de enquête in te vullen. Het kost ongeveer vijftien minuten tijd. Alvast bedankt voor je medewerking!


1 Reactie

  1. slangenmensnl

    Ik had de link aan willen raden aan elftalgenoten en m'n club. Maar jammer het duurt 2x zo lang om in te vullen. Dus zie ik er vanaf.


Wat vind jij? Praat mee...