Inhaalduels Landelijk: winst Push JB1 en Tilburg MA1

Hoewel de herfststop vorige week is ingegaan, werden er zaterdag nog twee inhaalduels gespeeld in de Landelijk A en B. Bij Jongens B was Push met 4-2 te sterk voor HBS en versloeg Tilburg MA1 Zwolle met 2-0.

Tilburg en Zwolle moesten op herhaling, nadat eerder deze maand het duel in 3-3 was geëindigd. Dit keer was Tilburg dus te sterk. De zege had geen invloed meer op de verdeling van de tickets voor de volgende fase van de Landelijke competitie. Die waren vorige week al verdeeld. Tilburg eindigde na zes speeldagen op een derde plaats in Poule C, goed voor een ticket voor Super A. Ook Zwolle, de nummer vierde van de poule, gaat verder in de Super A.

Jongens B

Het duel tussen HBS JB1 en Push JB1 stond voor 25 september op het programma, maar ging toen niet door. Push boekte zijn vierde zege (4-2) in zes duels en steeg naar de tweede plaats in Poule D ten koste van Bloemendaal. Daarmee ligt de ploeg goed op koers voor plaatsing voor de Landelijke competitie. HBS is hekkensluiter op basis van doelsaldo.

HBS JB1 – Push JB1 (2-4). Foto: Aimée Grosfeld

HBS JB1 – Push JB1 (2-4). Foto: Aimée Grosfeld

HBS JB1 – Push JB1 (2-4). Foto: Aimée Grosfeld


Wat vind jij? Praat mee...