Landelijk O18: zeges voor Pinoké MO18 en Oranje-Rood JO18

Hoewel de competitie van de Landelijke Jeugd op 13 mei wordt hervat, werd de dag voor Koningsdag zowel bij de Meisjes MO18 als Jongens MO18 een wedstrijd gespeeld. Pinoké MO18 was woensdag met 2-1 te sterk voor Klein Zwitserland en Oranje-Rood JO18 versloeg Amsterdam met 4-1.

In de Landelijke competitie gaan de nummers één en twee van de poules naar de halve finales. Op zaterdag 24 juni 2023 volgen dan de finales van Meisjes 016, Jongens 016, Meisjes 018 en Jongens 018.

Meisjes

Pinoké boekte haar vierde overwinning in elf competitieduels. De ploeg bezet de zesde plaats in Poule B. Daarmee staan de Steekneuzen een positie hoger dan Klein Zwitserland, dat de negende nederlaag in elf duels incasseerde.

Poule B

Klik hier voor de stand in de poule

Jongens

Oranje-Rood deed goede zaken in de strijd om een plek voor de halve finales. Door de 4-1 zege in en tegen Amsterdam vond de Eindhovense ploeg aansluiting bij nummer twee SCHC. Beide ploegen hebben een gelijk aantal punten, maar SCHC heeft een iets beter doelsaldo dan Oranje-Rood. Amsterdam blijft op een vierde plaats. De achterstand op Oranje-Rood en SCHC bedraagt na tien speeldagen vijf punten.

Coach Thijs Bam van Oranje-Rood JO18. Foto: Bart Bams

Poule B

Klik hier voor de stand in de poule


Wat vind jij? Praat mee...