Landelijk O18: Laren, OR, Victoria en Schaerweijde naar play-offs

In de twaalfde speelronde van de Landelijke O18-jeugd zijn er wat play-offtickets verdeeld. De meiden van Laren (4-2 winst op KZ) en Oranje-Rood (0-6 winst op Rood-Wit) zijn zeker van deelname aan de halve finales het NK, maar ook Victoria en Schaerweijde zijn bij de jongens zeker van het competitietoetje. 

Hieronder de uitslagen van de twaalfde speelronde van de tweede fase Landelijk O18. Nog leuke foto’s van de onderstaande wedstrijden? Mail ze dan naar redactie@hockey.nl! Voor het doorgeven van de doelpuntenmakers, gebruik de livescoring in de hockey.nl app.

In de Landelijke competitie gaan de nummers één en twee van de poules naar de halve finales. Op zaterdag 24 juni 2023 volgen dan de finales van Meisjes 016, Jongens 016, Meisjes 018 en Jongens 018.

Meisjes

In Poule B zijn de beslissingen bovenin al gevallen. De meiden van Laren en Oranje-Rood zijn zeker van een plek in de play-offs. Tilburg boekte een monsterscore: zij versloegen Leonidas met 0-9. In Poule A blijft het nog altijd spannend: Kampong en Rotterdam speelden gelijk (1-1), terwijl HDM de volle buit pakte tegen SCHC. 

Poule A

Foto: Sandra Kluyt

Foto: Mijke Roovers

Poule B

Foto: Constant Thoolen

Foto: Margriet Bronckers

Jongens

De jongens van Victoria blijven na hun 4-2 zege op Voordaan nog altijd ongeslagen en doen definitief mee met de play-offs. Dat geldt ook voor de jongens van Schaerweijde. Zij gaan door naar de halve finale van het NK, na de minimale zege op Cartouche (2-3). De meeste doelpunten vielen in Den Haag: daar won HDM op eigen veld met 7-5 van Push. 

Poule A

 

Poule B

 


Wat vind jij? Praat mee...