Landelijk A: Rotterdam MA1 en Oranje-Rood JA1 ook naar finale

Den Bosch MA1 en Amsterdam JA1 weten wie hun tegenstander zijn volgende week zaterdag in de finale om de landstitel. Rotterdam MA1 won zondag de derde en beslissende wedstrijd in de halve finales met 3-1 van SCHC. Oranje-Rood JA1 moest tot het gaatje gaan in de derde wedstrijd en was na shoot-outs te sterk voor Victoria JA1. De beide finales worden live door hockey.nl uitgezonden.

Hieronder de uitslagen van de derde en beslissende wedstrijd in de halve finales van de play-offs in Landelijk A. Nog leuke foto’s van de onderstaande wedstrijden? Mail ze dan naar redactie@hockey.nl! Voor het doorgeven van de doelpuntenmakers, gebruik de livescoring in de hockey.nl app.

Meisjes A

Rotterdam en SCHC moesten zondag op herhaling, omdat SCHC een dag eerder met 2-0 had gewonnen en daarmee de stand in de best-of-three op 1-1 had gebracht. Vorige week had Rotterdam in de eerste ontmoeting nog met ruime cijfers van de ploeg uit Bilthoven gewonnen: 0-4. Het beslissingsduel werd zondag een prooi voor Rotterdam (3-1 winst) dat komende zaterdag tegen Den Bosch speelt om de landstitel bij de A-jeugd. Den Bosch schakelde in de halve finales Wageningen uit. Daarvoor had de Bossche formatie twee duels nodig.

Zaterdag 11 juni SCHC – Rotterdam 0-4
Zaterdag 18 juni Rotterdam – SCHC 0-2
Zondag 19 juni Rotterdam – SCHC 3-1

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HC Rotterdam (@hcrotterdam)

Jongens A

Net als de twee eerdere wedstrijden tussen Victoria en Oranje-Rood werd ook het derde duel beslist na het nemen van shoot-outs. Victoria besliste vorige week zaterdag de shoot-outserie in hun voordeel, maar zowel gisteren als vandaag waren de Eindhovenaren de beste. In de finale om de landstitel wacht Amsterdam, dat in twee duels afrekende met Den Bosch. Ook in deze beide ontmoetingen brachten shoot-outs de beslissing.

Zaterdag 11 juni Oranje-Rood – Victoria** 1-1
Zaterdag 18 juni Victoria – Oranje-Rood** 0-0
Zondag 19 juni Victoria – Oranje-Rood** 2-2

**wint na shoot-outs


Wat vind jij? Praat mee...