Landelijk O16: geen winnaar bij Leonidas-Den Bosch

De enige wedstrijd in de Landelijke competitie O16 leverde geen winnaar op. Leonidas MO16 speelde zaterdag in eigen huis met 3-3 gelijk tegen Den Bosch. Daarmee behaalde de hekkensluiter uit Poule B het tweede punt van de competitie. Voor Den Bosch was het de derde remise in zeven wedstrijden.

Hieronder de uitslagen van de Landelijke competitie O16. Nog leuke foto’s van de onderstaande wedstrijden? Mail ze dan naar redactie@hockey.nl!

De Landelijke competitie 016 bestaat uit vier poules van elk zes teams die tien wedstrijden spelen. De nummers één en twee van elk van de vier poules plaatsen zich voor de kwartfinales om het Nederlands Kampioenschap.

Meisjes

Poule B

Klik hier voor de stand in de poule

Jongens

Vandaag stond ook het duel tussen Victoria en Laren gepland. Eerder dit seizoen, op 15 april jl., eindigde de wedstrijd in 2-2, maar maakte Victoria gebruik van een niet speelgerechtigde speler. De wedstrijd moest worden overgespeeld. Laren zag uiteindelijk af van de mogelijkheid tot overspelen. De eindstand van de oorspronkelijke wedstrijd zal om die reden gehandhaafd blijven.

Poule B

Klik hier voor de stand in de poule


Wat vind jij? Praat mee...