Landelijk A: Deze teams gaan strijden om de landstitel

Gooische JA1 plaatste zich zaterdag als laatste ploeg voor het vervolg van de landelijke competitie. Hierdoor zijn nu alle 32 ploegen bekend die na de herfststop gaan strijden om de landstitel bij de jongens en meisjes bij de hoogste jeugd.

Deze landelijke competitie start op zaterdag 31 oktober en telt 14 speeldagen. De ploegen worden, bij zowel de Jongens A als Meisjes A, onderverdeeld in twee poules van elk acht teams. Na de reguliere competitie volgen de halve finales, waarna de finale om de landstitel wordt gespeeld op zaterdag 26 juni 2021.

Afgelopen seizoen werd de landelijke competitie afgebroken vanwege de coronapandemie. Op dat moment gingen de meisjes van SCHC en Rotterdam en de jongens van Pinoké en Schaerweijde aan kop in hun poule. Een jaar ervoor veroverden Den Bosch MA1 en Laren JA1 in het Wagener Stadion de landstitel.

Tijmen Zwierstra scoort voor Laren JA1 in de finale van de landelijke jeugd tegen Rotterdam (3-1) in 2019. Foto: Koen Suyk

Feest bij Den Bosch MA1 nadat Faye Muijderman heeft gescoord tegen SCHC in de finale van de landelijke jeugd in 2019. Foto: Koen Suyk

Overzicht geplaatste ploegen

Meisjes Jongens
Amsterdam Amsterdam
Bloemendaal Bloemendaal
Den Bosch Den Bosch
Gooische Gooische
hdm hdm
HGC Huizen
Kampong Kampong
Laren Klein Zwitserland
Leonidas Nijmegen
Nijmegen Oranje-Rood
Oranje-Rood Pinoké
Pinoké Rood-Wit
Push Rotterdam
Schaerweijde Schaerweijde
SCHC Victoria
Wageningen Voordaan

1 Reactie

  1. hockeyer123

    Wanneer worden de poule’s gepubliceerd ??


Wat vind jij? Praat mee...