Wedstrijd Oranje-Rood en SCHC Dames afgelast, duels Hurley later

De wedstrijd tussen de dames van Oranje-Rood en Pinoké uit de Livera Hoofdklasse Dames, die vanmiddag stond gepland om 12.45 uur, is vanwege de vorst afgelast. Ook het duel in Bilthoven tussen SCHC en Laren gaat niet door. De hoofdklasseduels van de dames en heren van Hurley beginnen een uur later. Dat betekent dat Hurley – hdm om 13.45 uur start en Hurley-Bloemendaal om 15.45 uur.

De KNHB had door de vorst zaterdag al besloten dat de aanvangstijden van de overige wedstrijden in de Livera Hoofdklasse Dames zondag naar 14.45 uur werden verplaatst: Den Bosch – Kampong, HGC – Amsterdam, SCHC – Laren en Victoria – Bloemendaal. Na keuring van het veld in Bilthoven werd ook besloten het duel van SCHC en Laren af te gelasten. Eerder werd al bekend dat de wedstrijd Oranje-Rood-Pinoké niet door zou gaan. De duels in Den Bosch, Wassenaar en Rotterdam gaan in ieder geval door.

Behalve Hurley – hdm staan de overige wedstrijden in de Hoofdklasse Heren gewoon gepland om 14.45 uur. Er was nog enige twijfel bij Oranje-Rood, maar uiteindelijk het duel tegen Tilburg groen licht.

Volg alle ontwikkelen en eventuele afgelastingen vanaf 13.30 uur via ons liveblogs. De wedstrijd tussen Rotterdam en HGC is vanaf 14.45 uur ook live te zien bij de NOS via NPO1.


Wat vind jij? Praat mee...