Laren-Oranje-Rood (12.45) en Den Bosch-SCHC (14.30) live op tv

Twee duels uit de elfde speelronde van de Livera Hoofdklasse Dames worden vandaag live uitgezonden. Ziggo brengt het duel tussen Laren en Oranje-Rood vanaf 12.45 live bij Ziggo Sport. De voorbeschouwing start rond 12.30 uur. NOS zendt om 14.30 uur de topper tussen Den Bosch en SCHC live uit. Het duel is te zien bij NPO 1. Beide duels zijn ook de volgen via hockey.nl.

De samenvattingen van de overige Livera Hoofdklasse-wedstrijden van zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 23:40 uur en duurt een half uur. Let op: dit is een ander tijdstip dan de gebruikelijke tijd.

De samenvattingen van alle wedstrijden zijn vanaf  maandagmorgen ook te bekijken via hockey.nl.

Herfstcompetitie Heren

De reguliere Hoofdklasse Heren competitie ligt stil in verband met de voorbereiding op het Nederlands elftal op het WK in India. Negen van de twaalf ploegen spelen wel de eerste ronde van de Herfstcompetitie. De statistieken van die ingelaste competitie zijn zondagmiddag ook te zien op hockey.nl.


3 Reacties

  1. lisahockey200

    2 toppers💪🏼💪🏼

  2. robvisser

    Leuk. Vooral Den Bosch vs SCHC. Wedstrijden met Laren erin staan meestal niet garant voor attractief en aanvallend hockey. It takes two to tango.

  3. MIck

    Realistisch spelen naar je mogelijkheden heet dat.


Wat vind jij? Praat mee...