Finales dames live te zien bij Ziggo Sport en hockey.nl

De eerste playoff-finale tussen de dames van Amsterdam en Den Bosch is vanavond live te zien op Ziggo Sport. Het tweede duel in Den Bosch zaterdagmiddag is, net als de wedstrijd tussen de mannen van Kampong en Bloemendaal van woensdagavond, rechtstreeks te zien op hockey.nl/live, de app en ons YouTube-kanaal

Op kanaal 14 van Ziggo is vanavond de inmiddels hockeyklassieker bij de dames tussen Amsterdam en Den Bosch live te volgen. Om 20.20 uur begint de voorbeschouwing met presentator John van Vliet. Het eerste finaleduel start tien minuten later. Oud-international Sophie Polkamp zal als analist Van Vliet ondersteunen.

De redactie van hockey.nl is donderdagavond ook aanwezig in het Wagener Stadion om je op de hoogte te te houden van alle ontwikkelingen. Via ons liveblog houden we je daarin van minuut tot minuut op de hoogte met updates, statistieken, foto’s, clips en interviews, een wedstrijdverslag na afloop en met natuurlijk de eerste reacties van spelers en trainers.

Live op hockey.nl

Amsterdam en Den Bosch stonden de laatste drie seizoenen ook al tegenover elkaar in de finale van de play-offs. In alle drie seizoenen had Den Bosch aan twee duels genoeg om het landskampioenschap veilig te stellen. Het tweede duel aan de Oosterplas is live te zien op hockey.nl. Via hockey.nl/live, de app en het YouTube-kanaal van hockey.nl. Om 11.45 uur start de voorbeschouwing en vanaf 12.00 uur is elke balomwenteling in Den Bosch live te volgen. De presentatie is in handen van Jeroen Mansier. Hij wordt vergezeld door analist Jacky Schoenaker, oud-international en voormalig international, en gast Alyson Annan, bondscoach van de Oranje Dames. Het commentaar wordt verzorgd door Reemt Borcherts.

Alyson Annan na de eerste nederlaag sinds 27 juli 2017

Alyson Annan.

De KNHB zet bij alle finalewedstrijden een videoscheidsrechter in, waardoor de finale tussen Amsterdam en Den Bosch met extra camera’s wordt geregistreerd. Hierdoor hoef je niets te missen en kun je via jouw computer, smartphone, tablet of gestreamd naar jouw tv ook meekijken met de beslissingen van de videoref.

Een eventuele derde wedstrijd is zondag ook live te volgen. Via Ziggo Sport een rechtstreeks verslag van de wedstrijd en op hockey.nl via ons liveblog.


1 Reactie

  1. pjklaassen

    Welk kanaal voor KPN klanten met ziggo sport abonnement ?


Wat vind jij? Praat mee...