Hans Oostindie na dit seizoen weg bij dames Pinoké

Hans Oostindie neemt na dit seizoen afscheid als coach van de dames van Pinoké. Dat heeft hij het bestuur van de club laten weten, zo valt te lezen in het persbericht. Onder leiding van Oostindie promoveerden de Steekneuzen afgelopen seizoen naar de Livera Hoofdklasse. Op dit moment bezet Pinoké een achtste plaats.

‘Ik heb een prachtige tijd gehad met veel steun en waardering van het bestuur en betrokken leden van Pinoké. Dit team laat ik vol vertrouwen achter. De weg die we zijn ingeslagen kan ook zonder mij worden gevolgd. Mijn plannen voor volgend seizoen heb ik nog niet helder, eerst maar eens dit seizoen succesvol afmaken’, zegt Oostindie, die in april 2017 Robert Justus opvolgde als coach.

Verbeteren en inpassen

In de afgelopen periode heeft Oostindie naast het coachen van het eerste team ook een duidelijke structuur neergezet en zich gericht op het verbeteren van de individuele kwaliteiten en het inpassen van eigen jeugd in het eerste elftal.


2 Reacties

  1. jappiekrekel

    Stoppen op de top. smart!

  2. pacoh

    Al 3 coaches in de hoofdklasse geven al aan niet door te gaan volgend jaar. Over het algemeen werkt het niet positief voor de teams. Benieuwd wie de opvolgers zijn. Oost Indie heeft goed werk afgeleverd


Wat vind jij? Praat mee...