Hockey.nl winactie: Voorspel de Hoofdklasse en win!

Inmiddels is de Hoofdklasse weer begonnen en is seizoen 2019/2020 vorig weekend officieel afgetrapt. Een mooi moment voor een nieuwe winactie! Voorspel net als de hockeyprominenten de Hoofdklasse Heren en Livera Hoofdklasse Dames en maak kans op prijzen. Kaartjes voor Nederland – Pakistan, de Pro League of een adidas-pakket. Jij kunt ze winnen.

Hoe kun je de prijzen winnen?

De winactie houden we op Instagram (@hockeynl). In de story vind je een tweetal afbeeldingen (een voor de heren en een voor de dames) die je kunt  printscreenen, invullen en vervolgens in de eigen story kunt posten. Vermeld daarin wie er volgens jou kampioen wordt, welke teams de play-offs halen, welke ploeg degradeert en wie topscorer wordt. Vergeet ons niet te taggen.

Let op! Staat jouw profiel op privé? Stuur dan jouw story ook naar ons toe via een privé bericht, anders krijgen we hier geen melding van.

Voorspel en win: voorspel de Hoofdklasse Heren en tag @hockeynl op Instagram

Wat kun je winnen?

Als je deelneemt aan de voorspel-winactie maak je automatisch kans op kaartjes voor het olympisch kwalificatieduel tussen Nederland en Pakistan, op 26 en 27 oktober. Verder blikken we tijdens de winterstop nogmaals terug naar jullie voorspellingen en maakt de ‘Herbstmeister’ kans op kaarten voor de Pro League. Als meestervoorspeller maak je aan het eind van seizoen 2019/2020 kans op fraaie adidas-pakketten.

Voorspel en win: voorspel de Hoofdklasse Dames en tag @hockeynl op Instagram

Spelregels winactie

Hieronder staan de actievoorwaarden voor de voorspel-winactie 2019 van hockey.nl.

  • Deelname aan de winactie kan tot en met zondagmiddag 22 september om 13.00 uur.
  • Inzendingen die na dat tijdstip worden ingestuurd, dingen niet mee naar de prijzen.
  • De kaarten voor de olympische kwalificatiewedstrijden verloten we onder alle inzenders.
  • De kaart voor de Pro League worden verloot onder de inzenders die tijdens de winterstop de meeste goede voorspellingen hebben op basis van de stand in de winterstop. Je kunt kaarten winnen op basis van je voorspellingen bij de Hoofdklasse Heren, bij de Livera Hoofdklasse Dames en overall Dames + Heren.
  • Het adidas-pakket wordt verloot onder de inzenders op basis van de eindstand van de reguliere competitie de meeste goede voorspellingen hebben. Je kunt een pakket winnen op basis van je voorspellingen bij de Hoofdklasse Heren, bij de Livera Hoofdklasse Dames en overall Dames + Heren.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaars van de actie worden op hockey.nl bekend gemaakt.
  • Winnaars moeten een mail sturen naar redactie@hockey.nl.
  • Winnaars hebben tot tien dagen na de dag van bekendmaking de tijd om zich te melden bij de redactie. Na die datum staat het de redactie vrij om de prijs opnieuw weg te geven. De winnaar kan daarna geen aanspraak meer maken op de prijs.

 


Wat vind jij? Praat mee...