Ivar Knotschke volgend seizoen hoofdcoach van hdm

Ivar Knotschke (30) is volgend seizoen hoofdcoach van het vrouwenteam van hdm. Met Knotschke kiest het bestuur voor een ander type dan de in november vertrokken Sonja Thomann, die was aangesteld om een cultuurverandering bij de dames te realiseren. Thomann concludeerde dat het vertrouwen van de ploeg in haar weg was en werd opgevolgd door interim-coach Marieke van Doorn, die het seizoen afmaakt.  

Knotschke past als jonge, ambitieuze coach in de profielschets die de club heeft opgesteld. Hij is een jongen van de club en wordt met deze aanstelling beloond voor zijn verdiensten voor hdm. Momenteel is hij assistent van Heren 1. Knotschke heeft het vertrouwen van de spelersgroep, waarvan hij al hoofdcoach in de zaal is. Onder zijn leiding veroverde het vrouwenteam dit jaar voor het eerst sinds 1985 de landstitel in de zaal. Een prestatie die zwaar weegt binnen de club die zaalhockey ademt.

Ivar Knotschke in de zaal als coach van hdm, waarmee hij begin februari de landstitel veroverde. Foto: Orange Pictures/André de Heus


1 Reactie

  1. wesselverhoeff

    Leuk Ivar, gefeliciteerd...👍👍👍


Wat vind jij? Praat mee...