Jorge Nolte en Hurley per direct uit elkaar

Jorge Nolte is per direct vertrokken bij de dames van Hurley. De coach had met het bestuur van de club besloten aan het einde van het seizoen te stoppen, maar dat vertrek volgt nu per direct. Dat meldt de club in een persbericht op de site. 

Hurley heeft al een vervanger gevonden. Assistent Patrick Bakker neemt het stokje over voor de komende anderhalf jaar. Jorge Nolte is sinds seizoen 2016/2017 actief als hoofdcoach van de dames van Hurley. Daarvoor zat hij vijf jaar bij de dames van Bloemendaal. Nolte werkte in het verleden ook voor de dames van HIC en Alecto en de mannen van Qui Vive.

De ploeg ging de winterstop in op een zevende plek in de Livera Hoofdklasse Dames. Met negen nieuwe speelsters hoopte Hurley dit seizoen het gat met de play-off-plekken te verkleinen. Het team startte echter teleurstellend.


3 Reacties

  1. jappiekrekel

    het wordt nog spannend in de onderste regionen van de HK dames. Welk team herpakt zich op tijd om te overleven en vermijd de play-outs, Hurley, HDM, Bloemendaal, Groningen of Huizen ?

  2. janine-bijlsma

    Totaal niet spannend. Hurley en hdm hebben veel meer kwaliteit dan de andere ploegen. Dit direct uitzetten van Nolte is wel opvallend..

  3. jappiekrekel

    Gevalletje de weg vrij maken voor de nieuwe coach, zo lijkt het


Wat vind jij? Praat mee...