LIVE | Play-offs HK Dames: Den Bosch naar de finale

Amsterdam en Den Bosch gaan vanaf donderdag uitmaken via kampioen van Nederland wordt in de Livera Hoofdklasse Dames. Den Bosch won zondag het beslissingsduel tegen SCHC met 1-0. De winnende treffer werd gemaakt voor Frederique Matla. 

Donderdag wordt de eerste wedstrijd in Amsterdam gespeeld. Zaterdag is het tweede duel in Den Bosch en eventueel een derde duel weer in Den Bosch. Natuurlijk is hockey.nl daar bij.


1 Reactie

  1. Sjang Fijen

    "Een zinderende halve finale is is weer eens in het voordeel van Den Bosch beslist" di t waren de woorden van een SCHC supporter . Zo mag je de spannende en enerverende wedstrijd, met billen knijpen aan beide kanten aan den Oosterplas, wel omschrijven. Beide teams gingen voor de winst ,het spel golfde energiek heen en weer. Duidelijk, dat dit SCHC onder Nettie van Maasakker aan kracht, spelinzicht en bovenal overtuigingskracht heeft ingewonnen, toch niet genoeg een slim en geretourneerd spelend Den Bosch over de knie te leggen.. Een maand geleden vertelde me een van de coaches van Den B. dat hij hoopte SCHC eerst in de finale tegen te komen, waarom hij dit vindt was de afgelopen dagen wel duidelijk. Groet, houdoe en bedankt dames..............Sjang.


Wat vind jij? Praat mee...