Play-outs: Teun de Nooijer neemt afscheid met handhaving

Teun de Nooijer neemt afscheid als coach bij Bloemendaal met handhaving in de Livera Hoofdklasse Dames. De Mussen wonnen zondagmiddag het derde en beslissende duel tegen promotieklasser MOP met 0-3. Zaterdag had Bloemendaal in eigen huis ook al overtuigend het tweede duel gewonnen.

Melle Spruijt was voor een groot deel verantwoordelijk voor de overwinning in Vught. Zij scoorde namelijk twee van de drie Bloemendaalse treffers. De 0-3 werd in het vierde kwart gemaakt door Nine Rijna, die met een mooi backhandschot raak knalde. Voor MOP had de score veel voordeliger kunnen uitvallen als de thuisploeg slagvaardiger was geweest in het benutten van strafcorners. Liefst acht strafcorners kreeg MOP, maar ondanks de aanwezigheid van voormalige strafcornercanon Maartje Paumen in de begeleiding, scoorde haar ploeg niet een keer vanaf de kop van de cirkel. MOP mag het volgend seizoen opnieuw proberen in de Promotieklasse. Bloemendaal speelt opnieuw in de Hoofdklasse, waar de ploeg komend seizoen onder leiding staat van Jeroen Visser.


3 Reacties

  1. van Waalwijk van Doorn

    Goed gedaan damus Bloemendaal, met dank aan Teun die jullie netjes in de Hoofdklasse heeft kunnen behouden.!!!Met dezelfde daadkracht volgend seizoen maar weer starten. Elma vWvD

  2. floppieenteun

    Damus gefeliciteerd! De Nooijer heeft het prima gedaan. Elk seizoen het maximale uit de speelstersgroep gehaald. En dat was, tot en met dit seizoen, niet degraderen uit de hoofdklasse. Bovendien een mooie prijs gewonnen. Hoop dat hij wat voor Bloemendaal blijft doen, in welke rol dan ook.

  3. halloallemaal

    Terechte overwinning op mop en terecht hoofdklasse. Wat betreft Teun heeft hij het naar behoren gedaan maar een echte trainer/coach is het niet. Legende qua eigen hockey absoluut. Drijvende kracht was André Morees binnen het team. Deed alles en heeft de meiden er doorheen gesleurd.


Wat vind jij? Praat mee...