Livera Guilty Pleasures: De Wit, Van der Veerdonk en Omrani

Livera, hoofdsponsor van de Hoofdklasse Dames, heeft een serie portretten gemaakt met de speelsters van de Hoofdklasse-clubs. In de serie Clubhouse Stories by Livera komen we achter de Guilty Pleasures van de Hoofdklasse-hockeysters. Deze serie is ook hier te zien op hockey.nl.

In aflevering 11 staan Teuntje de Wit, Danique van der Veerdonk en Noor Omrani van Den Bosch centraal. Wat is het beste feestje dat zij ooit hebben gehad? Wat heb je nodig voor een wedstrijd? En natuurlijk is de centrale vraag van iedere aflevering: wat is hun Guilty Pleasure?


1 Reactie

  1. Sjang Fijen

    Deze drie fraaie meiden plus een gelijk aantal andere jonkies van statuur staan in het BASISteam van Den Bosch D1. Samen met de huidige 7 internationals, ex internationals en andere klasbakken werken zij met ambitie en volle inzet aan het vervolgsucces van het team. Talent en volle inzet, voor minder doet DB het niet. Mooi te zien die combinatie van internationals, gevestigde orde en groeidiamanten waar de groei tijdens het speelseizoen al duidelijk zichtbaar is. Ik volg het team op de voet en geniet daar van, ik niet alleen. Opvallend is dat de grootste opponent van de afgelopen jaren Amsterdam een vergelijkbare opzet en inzet kent. Toeval? Toeval bestaat niet, dit is een bewuste keuze van de huidige top coaches en een juiste ook. Betekent dit dan dat er geen ruimte is voor nieuwkomers bij DB ? Zeg nooit, nooit, maar nieuwkomers zullen dan speeltechnisch van hoge kwaliteit zijn en een enorme inzet moeten tonen. Een kuitenbijter op het middenveld als Maartje Goderie voorheen is voor mij welkom, een invasie van buitenlandse internationals op de Nederlandse velden het volgende seizoen als coach Eric Verboom voorspelt, zal aan D1 van DB voorbij gaan. Wel zo prettig ......... Groet van Sjang


Wat vind jij? Praat mee...