Livera stopt door corona als sponsor van de Hoofdklasse Dames

Livera, de winkelketen in lingerie en badmode, stopt na twee jaar als sponsor en naamgever van de Hoofdklasse Dames. Het bedrijf is door de coronacrisis genoodzaakt de sponsoring van de Hoofdklasse Dames te staken.

Livera stapte twee jaar geleden met veel ambities de hockeywereld binnen door hoofdsponsor te worden van de hoogste dames klasse en supplier van de KNHB. Het bedrijf werd naamgever van de Hoofdklasse Dames en plaatste veel uitingen op en rond de velden en (televisie)uitzendingen. Die landelijke sponsoring wordt per direct gestaakt. Ook stopt het bedrijf haar overeenkomst met de KNHB.

‘Livera blijft onverminderd enthousiast over de exposure en marketingmogelijkheden van de Hoofdklasse Hockey Dames en de KNHB, maar zal hier door een aangepaste strategie geen landelijke invulling meer aan kunnen geven. Het besluit is in goed overleg met Eyecons Hockey en de KNHB tot stand gekomen en laat de ruimte aan lokale franchisenemers om de bestaande samenwerkingen op hoofdklasse clubniveau verder invulling te geven’, zo staat in een verklaring van Eyecons Hockey, dat namens de Hoofdklasse-clubs de mediarechten exploiteert.


7 Reacties

 1. AvA

  Is er al een nieuwe hk sponsor gevonden?

 2. stekel

  Sponsors komen een gaan... belangrijker is wat is De schade of impact als door het wegvallen geen gelijke sponsor wordt gevonden .

 3. kees

  Wat levert een dergelijke sponsor op per jaar / wat kost het om naamgever te worden?

 4. aussiepie

  Goede vraag pipi waar ik aan zou toevoegen kunnen we eens een exploitatie overzicht krijgen van hoe de sponsor gelden verdeeld worden??en over wat voor een bedrag gesproken wordt.

  1. stekel

   Transparentie is altijd goed, keerzijde doet namelijk iets anders..

 5. vostammer

  Sponsor zijn van een competitie die al jaren achter een betaalkastje is verdwenen... Als het al uitgezonden wordt. Nul exposure, nauwelijks interessant. Zo jammer want een sterke competitie met mooie topsporters die het kunstgras wel op willen vreten.

 6. magnus-querqus

  Prima, aan de naam gaat in ieder geval niets verloren! Onzin om een sponsornaam te verbinden aan de HK...


Wat vind jij? Praat mee...