Marc Materek nieuwe coach van Laren Dames 1

Laren heeft Marc Materek aangesteld als coach van het vrouwenteam. Hij volgt Robert-Jan Cox op, die onlangs opstapte nadat eerder bekend was geworden dat hij juist zou blijven

Materek liep afgelopen week promotie naar de Promotieklasse mis met Groningen Heren 1. Jarenlang was hij coach van het vrouwenteam van Groningen. Hij is ook assistent-bondscoach van Nederlands Meisjes A en gaat bij Laren tevens training geven aan de jongste jeugd.

‘Met deze benoeming onderschrijven we als club de nieuwe visie van het bestuur om binnen Laren verschillende lagen meer met elkaar te verbinden én de jongste jeugd meer aandacht te geven. Met deze doelstelling willen we als club onze leden zo veel mogelijk faciliteren in hun wensen en behoeften’, schrijft het bestuur van Laren in een persbericht.


1 Reactie

  1. de-leermeester

    Helaas worden vele besturen bij de diverse hockeyclubs gevormd door goedwillende en goedbedoelende personen. Binnen de TC's zijn dan ook vaak niet volledig bekwame mensen aanwezig die het goed bedoelen maar niet op het niveau van bekwame (bevoegde ) trainers acteren. Doelstellingen worden dan prachtig verwoord maar zijn dan ook (weleens) niet echt reëel.


Wat vind jij? Praat mee...