NOS bij Oranje-Rood – Kampong, Ziggo Sport ook bij Oranje Heren

Door de olympische kwalificatiewedstrijd van de Oranje Heren op 26 en 27 oktober, is er zondag op het hoogste niveau alleen een speelronde bij de Livera Hoofdklasse Dames. De NOS gaat met de camera’s naar Oranje-Rood tegen Kampong voor een samenvatting, die in NOS Studio Sport van 18.00 uur wordt uitgezonden. Als hockey.nl zijn we bij het degradatieduel tussen Victoria en HGC. Verder bij hockey.nl zondag veel aandacht voor de Promotieklasse.

De wedstrijd tussen Oranje-Rood en Kampong krijgt zondag niet alleen volop de aandacht van de NOS, ook het Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey is bij dit duel aanwezig als Wedstrijd van de week. Jeroen Delmee is de analist.

De coach van Tilburg en bondscoach van Frankrijk laat ook zijn licht schijnen over de Oranje Heren die zich voorbereiden op de kwalificatieduels met Pakistan, die op 26 en 27 oktober om 16.00 uur in het Wagener Stadion worden gespeeld. Ziggo maakt ook een reportage vanuit het Oranje-kamp en spreekt met Delmee tevens over de zijn duel met Frankrijk tegen Spanje voor een ticket naar Tokio.

Jeroen Delmee als bondscoach van Frankrijk op het WK. Foto: Koen Suyk

De uitzending van Hoofdklasse Hockey met alle samenvattingen uit de Livera Hoofdklasse Dames is zondagavond van 23.00-23.30 uur op Ziggo Sport te zien.

hockey.nl volop aanwezig bij de Promotieklasse

Door het ontbreken van een programma in de Hoofdklasse Heren hebben we meer tijd om als hockey.nl aandacht te besteden aan de Promotieklasse. We zijn zondag in de Promotieklasse Dames aanwezig bij de topper tussen koploper MOP en Rotterdam en bij het duel onderin tussen Nijmegen en Were Di.

Boaz Janssen de coach van Nijmegen speelt zondag tegen Were Di. Foto: Willem Vernes

In Nijmegen blijven we natuurlijk ook om verslag te doen van de heren, die tweede staan in de Promotieklasse. Zij nemen het ook op tegen het Tiburgse Were Di. We zijn ook in Voorburg waar Cartouche, dat een moeizame start van de competitie beleeft, het opneemt tegen koploper SCHC.

 


Wat vind jij? Praat mee...