NOS en Ziggo live bij Amsterdam – SCHC en Kampong – OR

De NOS zendt komend weekend de topper in de Hoofdklasse Heren uit tussen Kampong en Oranje-Rood. Ook op Ziggo is live hockey te zien. Zij zenden het duel in de Livera Hoofdklasse Dames tussen Amsterdam en SCHC live uit. De wedstrijd begint om 12.45 uur, de voorbeschouwing al om 12.30 uur in verband met het vertrek van Graham Reid bij de mannen van Amsterdam waaraan extra aandacht wordt besteed. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook aanwezig bij Hoofdklasse- en Promotieklasse wedstrijden. 

Dit weekend is er bij de vrouwen een dubbele speelronde. Hockey.nl is aanwezig bij de wedstrijd tussen Kampong en Laren. Alle samenvattingen van de duels op vrijdagavond zie je zaterdag op de site van hockey.nl. De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 20.00 uur en duurt een half uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag van 22.45 uur – 23.15 uur
  • Maandag van 10.30 uur – 11.00 uur
  • Maandag van 14.35 uur – 15.05 uur
  • Maandag op dinsdag van 23.55 uur – 00.25 uur

Hockey.nl

Hockey.nl is vrijdagavond aanwezig in de Livera Hoofdklasse Dames bij Kampong tegen Laren. Op zondag zijn we bij Amsterdam – SCHC. In de Hoofdklasse Heren volgen we Almere – Amsterdam, Kampong – Oranje-Rood en Klein Zwitserland – Tilburg. In de Promotieklasse is hockey.nl te vinden bij Klein Zwitserland – HGC en Almere – Were Di.


Wat vind jij? Praat mee...