Samenvattingen play-offs HK dames: SCHC – Den Bosch en OR – Adam

Bekijk hieronder de samenvattingen van de eerste wedstrijden uit de play-offs in de Livera Hoofdklasse Dames. Met de verrassende 1-0 overwinning van SCHC op Den Bosch en de ruime zege van Amsterdam bij Oranje-Rood (2-5).

SCHC – Den Bosch (1-0)

Oranje-Rood – Amsterdam (2-5)


4 Reacties

 1. jehofa95

  Snapt die commentator van OR-Ams eigenlijk wel hoe hockey en verslag geven werkt? Eerst zeggen "Amsterdam in het wit" vervolgens zie je duidelijk alleen maar Amsterdammers (in het wit) protesteren bij een scheidsrechter die een doelpunt aanvankelijk afkeurt, en dan doodleuk zeggen dat "protesten van OR niet gehonoreerd worden". Echt enorm jammerlijk niveau, zeker als je het naast de verslaggever van SCHC-HCDB legt die haast boven zichzelf uitstijgt.

 2. frank-hagemans

  @jehofa95 Dit is niet de eerste keer dat deze verslaggever zo enorm schuttert. Het is een blamage voor de sport dat deze man nog op zijn stoel mag blijven zitten.

 3. jehofa95

  @frank ja begrijp er helemaal niks van. Het is ook niet live, je kan even nadenken over je tekst. Is er niemand op de redactie die hem kan vertellen dat spelers van oranje-rood over het algemeen spelen in het oranje en rood

 4. MIck

  Keepster van Oranje Rood beetje bevangen door de spanning? Zag er niet heel sterk uit.


Wat vind jij? Praat mee...