Sonja Thomann per direct gestopt bij dames hdm

Sonja Thomann stopt per direct bij de dames van hdm, heeft de Haagse hockeyclub in een persbericht laten weten. Thomann stond anderhalf jaar aan het roer bij de Haagse vrouwen. De coach heeft zelf aangegeven te willen stoppen. Hdm heeft nog geen vervanger gevonden.

Thomann stond voorheen aan het roer bij de mannen van Cartouche. Vooral het eerste half jaar bij de dames van hdm ging het goed in Den Haag. Dit seizoen presteert de ploeg teleurstellend. Het gaat de winterstop in met elf punten op een negende plaats.


13 Reacties

 1. robvisser

  Ik denk dat ze ontslag door de club voor wilde zijn. En aan de andere kant, je kunt beter een coach dan een kalkoen zijn die de kerst niet haalt.

 2. de-verlosser

  Terecht. Ze heeft (in samenspraak met Hdm) de eer aan zich zelf gehouden. Vorige jaar, had ze nog invloed op de meiden van Hdm. De meiden van Hdm waren haar dit seizoen meer dan spuugzat. Dat zelfde is gebeurd bij Cartouche, na haar "tranen" bij Schaerweijde-Cartouche, toen ze als een soort Drama Queen alles probeerde uit te buiten, vonden die gasten het ook genoeg. Max een jaar, dan moet je weer van haar af.

 3. ekclosedgmail-com

  Wat een onnodig en onaardig stukje van “de verlosser” over Sonja Thomann . Naar !!!!

 4. de-verlosser

  Sommige dingen kunnen heel Verlossend zijn. Zoals het afscheid van mevrouw Thomann. Soms is de waarheid iets harder dan je zou willen.

 5. pacoh

  Misschien is HDM maar een heel matig ploegje. Tweede colonne van deze club niet echt makkelijk.

 6. Ingooi

  Hoe de situatie tussen Thomann en HDM was zou ik niet weten maar wat "de Verlosser" over de situatie bij Cartouche schrijft is complete onzin. Ben dan ook zeer benieuwd naar zijn bron. Beetje flauw om dit sort verhalen, volledig op niks gebasseerd, de wereld in te helpen...

 7. fritsfransen

  Heeft de Verlosser een bron? Of gewoon even lekker stemmingmakerij van achter de laptop...

 8. kcinna

  Ze was niet makkelijk, maar is gewoon erg veeleisend. Heb haar in de jeugd als trainer gehad. Ze deed ‘talententrainingen’ extra, naast het coachen van Heren 1 toen. Ik heb het erg gewaardeerd, al was ik pas 13.

 9. ruurdjanrauwerda

  Sonja Thomann is een kundige, enthousiaste en toegewijde professional, die graag een stapje extra zet voor haar team. Of (een gedeelte van) de dames dan wel (een gedeelte van) de club niet bereid waren ook een extra stap te zetten, blijft gissen. Ze is niet zo maar opgestapt... Om nu te roepen dat je "...na een jaar weer van haar af moet...", daar doe je haar tekort mee. Er zijn er niet zoveel die kunnen wat zij kan en dan ook nog met zowel dames- als herenteams.

 10. vostammer

  Sonja is een bezeten coach en dat botste met een deel van de selectie. Met een Herenakkoord de deur uit. Zal wel iets hebben gekost.

 11. san1972

  Sonja is een zeer zeer kundige coach Met een prachtige staat van dienst. De Verlosser (doe flink en schrijf onder je eigen naam! ) slaat met verhaal over Cartouche de plank geheel mis! Een deel vd HDM dames waren niet echt bereid tot het uiterste te gaan! Topsport is afzien en als je geen offers wil brengen moet je niet in Hoofdklasse team gaan spelen. HDM en Sonja zijn er samen goed uitgekomen. Wens Sonja een goede mooie sportieve toekomst toe! Top coach !

 12. san1972

  En dan nog 1 ding vwb I zin verhaal van de “verlosser” .... het was lang lang voor de bewuste wedstrijd tegen Schaerwijde al bekend dat Sonja na 4 jaar wegging. Dus wederom ... je kletst maar wat !

 13. harry_knak

  37 doelpuntentegen...11punten..plek 9. Exit. Niet heel raar toch?


Wat vind jij? Praat mee...