Stille trom Luijkx: ‘Ik neem met een beetje verdriet afscheid’

Seizoen 2019/2020 is door de komst van corona als een nachtkaars uitgegaan. Vervelend voor alle hockeyers, maar helemaal voor diegene die uitgerekend dit seizoen besloot te stoppen met hockey. Als hockey.nl willen we voorkomen dat de toppers met een lange staat van dienst met een stille trom worden uitgeluid. Daarom brengen we aan hen de komende weken een verrassingsbezoek. 

Nadat we eerder bij Carlien Dirkse van den HeuvelOliver Polkamp en Charlotte Vega waren, hebben we in deze aflevering aangebeld bij Dana Luijkx (29). De aanvoerder van Pinoké heeft na twaalf seizoenen bij de Steekneuzen, haar afscheid aangekondigd. Diverse keren werd Luijkx benaderd door andere ploegen, maar de captain bleef Pinoké altijd trouw. Waarom ze nu haar stick aan de wilgen hangt en wat ze in de toekomst gaat doen, zie je in de video!

Heb jij nou ook een stille trom in jouw team? Iemand met een lange staat van dienst in een eerste team die door de cornacris geen waardig afscheid heeft gekregen? Mail ons op redactie@hockey.nl waarom jouw teamgenoot een groots afscheid verdient. Stuur ons een uitgebreide motivatie, foto’s of video’s voor een bericht op hockey.nl. Uit alle inzendingen kiezen we de tofste stille trom om als redactie met de camera en bloemen langs te gaan.

Bekijk hier de complete video! 

Bekijk ook:

 


Wat vind jij? Praat mee...