Stille trom Vega: ‘Ik zal altijd van hockey blijven houden’

Seizoen 2019/2020 is door de komst van corona als een nachtkaars uitgegaan. Vervelend voor alle hockeyers, maar helemaal voor diegene die uitgerekend dit seizoen besloot te stoppen met hockey. Als hockey.nl willen we voorkomen dat de toppers met een lange staat van dienst met een stille trom worden uitgeluid. Daarom brengen we aan hen de komende weken een verrassingsbezoek. 

Nadat we eerder bij Carlien Dirkse van den Heuvel en Oliver Polkamp waren, hebben we in deze aflevering aangebeld bij Charlotte Vega (29). Oud-internationaal en speelster van Amsterdam. Vega speelde tien jaar Hoofdklasse voor eerst Pinoké, en daarna Amsterdam. Het is voor Vega tijd voor iets anders, via een emotionele post op Instagram, maakte ze dat bekend. Waarom ze daarvoor koos, wat ze nu gaat doen en waar ze het meest van genoten heeft, zie je in de video!

Heb jij nou ook een stille trom in jouw team? Iemand met een lange staat van dienst in een eerste team die door de cornacris geen waardig afscheid heeft gekregen? Mail ons op redactie@hockey.nl waarom jouw teamgenoot een groots afscheid verdient. Stuur ons een uitgebreide motivatie, foto’s of video’s voor een bericht op hockey.nl. Uit alle inzendingen kiezen we de tofste stille trom om als redactie met de camera en bloemen langs te gaan.

Bekijk hier de complete video! 

Bekijk ook:

 


1 Reactie

  1. llinde

    Blijkbaar is het verkeerde taalgebruik heel normaal geworden....maar daar is hockey.nl ook verantwoordelijk voor. Je kunt het ook gewoon eruit laten.


Wat vind jij? Praat mee...