Derby Kampong – SCHC en topper OR-Den Bosch live op tv

Volop live hockey vandaag op televisie. Ziggo zendt het duel uit de Livera Hoofdklasse Dames tussen de dames van SCHC en Kampong live uit. De wedstrijd is zondag om 12.45 uur te zien op kanaal 14 van Ziggo. De voorbeschouwing begint om 12.35 uur. NOS zendt zondag de topper tussen Oranje-Rood en Den Bosch rechtstreeks uit. Deze wedstrijd is om 14.00 uur te zien op NPO1. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook aanwezig bij Hoofdklasse- en Promotieklasse wedstrijden.

De samenvattingen van de overige Hoofdklasse wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 23.25 uur en duurt een half uur. Let op: dit is een aangepast tijdstip. In dit programma zijn ook beelden en interviews te zien van de interland tussen België en Nederland, die vanmiddag vanaf 15.00 uur in Brussel wordt gespeeld.

Hockey.nl

hockey.nl doet ook verslag bij die interland van de Oranje-Heren in voorbereiding op het WK in India. Lees zondagmiddag het verslag, interviews en analyses van dat duel vanuit Brussel.
In de laatste speelronde van de Livera Hoofdklasse Dams bezoekt hockey.nl de duels Huizen – Bloemendaal en Oranje-Rood – Den Bosch. Ook is hockey.nl aanwezig bij het Promotieklasse-topper tussen de mannen van Schaerweijde en Hurley.


4 Reacties

 1. Hockeyfeest

  Ze hadden een topper als Yibbi Jansen natuurlijk nooit moeten laten gaan, dan hadden ze nu in ieder geval een redelijke corner gehad.

 2. marijeknuvers

  Misschien moesten we die naam voorlopig even taboe verklaren en in maart praten we verder. Ik gun de dames een leerzaam, mooi en succesvol toernooi. Op naar China.

 3. robvisser

  Geen beste wedstrijd tussen Oranje-Rood en Den Bosch. Beide teams lijken toe aan de winterstop. Het weer was ook niet geweldig. Bij Den Bosch mist een beetje de creativiteit en Oranje-Rood leek wel tevreden met een gelijkspel. Hopelijk heeft Matla geen vervelende blessure opgelopen. Laura Nunnink is een geweldige speelster en ik vond Valerie Magis ook heel goed spelen. Dat kon ik niet zeggen van speelsters als Renee van Laarhoven en Margot Zuidhof eerder vandaag, geen types waarvan ik meteen zeg 'nogal wiedes dat Alyson ze meeneemt naar de Champions Trophy om tegen de wereldtop te spelen'. Maar misschien hebben ze beiden wel het beste voor de CT bewaard, wie weet.

 4. pietersmits

  @RobV Ik hoop inderdaad dat het voor Matla meevalt. Zuidhof, van Laarhoven, Jansen en teamgenoten mogen het gaan laten zien in China. In het land der blinden is eenoog koning. Driemaal raden wie koning wordt. Je hoeft niet naar China om te weten wie er in het vervolg ook geselecteerd worden.


Wat vind jij? Praat mee...