Welten: ‘Het was dit jaar allemaal net niet’

Teleurstelling na afloop van het duel tussen Den Bosch en Amsterdam bij de thuisploeg: na jaren liepen de Bosschenaren weer eens de landstitel mis. Na afloop van het duel sprak hockey.nl met Den Bosch-speelster Lidewij Welten over het mislopen van het landskampioenschap.


6 Reacties

 1. Sjang Fijen

  Helaas voor Den Bosch, gebeurde wat reeds gevreesd werd en vanmiddag bewaarheid, Den Bosch verloor verdiend van een beter Amsterdam. Jammer maar niet onoverkomelijk, ware het niet dat dit Den Bosch zowel donderdag na de pauze alsook vanmiddag zeer matig speelde , de gevestigde orde niet in staat bleek het team op sleeptouw te nemen en over de impasse te helpen Ik denk dat Den Bosch een paar aan jagers,ijzervreters en kuitenbijters als Paumen en Goderie mist en meerdere jonkies het in de competitie wel bij kunnen benen maar in de Europa Cup en de Play offs te kort komen. Geen schande, maar je kunt daarvoor niet de ogen sluiten. Natuurlijk, vermoeidheid na dit curieuse seizoen zal zeker een rol spelen, maar daar heeft niet alleen Den Bosch mee te maken. Stof tot nadenken. Groet, Sjang

 2. Esther BoschvanRoozendaal

  Vreemd dat alles uit het perspectief van Den Bosch wordt bekeken en niet uit dat van Amsterdam die een geweldige prestatie hebben geleverd .

 3. Sjang Fijen

  Aanvullend op mijn bovenstaand relaas: AMSTERDAM, VAN HARTE GEFELICITEERD. Ik gun jullie deze titel van ganser harte, als reeds aan Eva en anderen gemeld. Sjang

 4. Hockeyfeest

  Fantastisch gespeeld door Amsterdam. Mooi veldspel, individuele actie en inzet. Genieten! Mooi in beeld gebracht op hockey.nl. Amsterdam toonde en profiteerde van de zwakte van Den Bosch. Waar Amsterdam al jaren aan het bouwen is, lijkt Den Bosch vooral aan het stutten. Een hoop gehol zonder goed positiespel en niemand die het afmaakt. Ik begreep afgelopen week van "insiders" dat het er al langer niet goed loopt. De oude garde is erg dominant en met zichzelf bezig. Nieuw bloed wordt vooral gebruikt om het oude spelletje te spelen. Daarnaast komen een aantal speelsters die al een jaar of 5 meedraaien gewoon niet goed genoeg uit de verf. Hoe dan ook in Amsterdam heeft het hockey een mooie kampioen.

 5. marijeknuvers

  Ik ben gaan kijken vandaag en verbaasde me over de povere opkomst van publiek. Vroeger was het druk en gezellig aan de Oosterplas. Fantastische wedstrijd van Amsterdam. Wat Den Bosch betreft teleurstellend, maar laten we eerlijk zijn, Den Bosch leeft al jaren boven haar stand. De resultaten waren beter dan het spel. Als de vedetten dan ook zelden nog vorm tonen, dan wordt het moeilijk.

 6. pacoh

  Misschien moeten ze bij DB eens toegeven dat een ander team een keer beter was, in plaats van zeuren dat je zelf niet goed genoeg was. Komt niet heel sympathiek over.


Wat vind jij? Praat mee...