Ziggo live bij duel tussen dames Laren en SCHC

Ziggo zendt de topper van de dames Laren – SCHC live uit. De wedstrijd is zondag om 12:45 uur te zien bij Ziggo Sport. NOS zendt zondag de wedstrijd Rotterdam – Oranje-Rood vanaf 14:45 live uit op NPO1 en in de avond ook een uitgebreide samenvatting in het sportjournaal. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook aanwezig bij Hoofdklasse-wedstrijden.

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 23:50 uur en duurt een half uur. Let op: dit is een ander tijdstip dan de gebruikelijke tijd.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

 • Maandag van 10:05-10:35 uur
 • Maandag 18:15-18:45 uur
 • Maandag op dinsdag 00:00-00:30 uur

Hockey.nl

Hockey.nl is aanwezig bij de wedstrijden van de dames van Den Bosch die het opnemen tegen Kampong en Laren tegen SCHC. Bij de heren is hockey.nl aanwezig bij Den Bosch – Bloemendaal en Rotterdam – Oranje-Rood.

 


8 Reacties

 1. Runa Honig

  Steeds die wisselende tijden op Ziggo, als hockeyliefhebber moeten we voortdurend wijken. Zit je om 1915 klaar, blijkt de uitzending weer verschoven naar de late uurtjes. Heel irritant!

 2. Runa Honig

  En de programmering om 1915 is ook nog ongelukkig vanwege studio sport op de nos. Niet over nagedacht!

 3. robvisser

  Gelukkig. Geen Grand Prix weekend, dus live hockey hoeft bij Ziggo nu niet te wijken voor het eerste uur voorbeschouwing (van de twee) van de race van Max Verstappen. Een mooie affiche, Laren-SCHC.

  1. vostammer

   Een mooie affiche, dat zeker, maar tevens in de meest treurige « ambiance » van Nederland. Anderhalve paardenkop achter een goedkoop hek. Nu maar hopen dat het niet regent....

 4. allard

  @vostammer, dit is niet de eerste keer dat jij je drukt maakt om een accommodatie. Je speelt zelf vast op een vereniging met een fantastisch complex....

 5. MIck

  @vostammer, Jij Klinkt behoorlijk gefrusteerd.

 6. lisahockey200

  Yesssssss

 7. lisahockey200

  @vostammer uhhh Laren is gewoon een mooie club


Wat vind jij? Praat mee...