Ziggo zendt topper tussen Kampong en Amsterdam live uit

Ziggo is komend weekend live bij de wedstrijd tussen Kampong en Amsterdam. Het mannenduel is daarom verzet naar 14.00 uur. De NOS is zondag ook in Utrecht. Zij zenden een samenvatting uit van het duel. Die is te zien in de uitzending tussen 18.00 en 19.00 uur. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook aanwezig bij Hoofdklasse- en Promotieklasse wedstrijden. 

Dit weekend is er bij de mannen een dubbele speelronde. De samenvattingen van de duels op vrijdagavond zie je zaterdag op de site van hockey.nl. De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 22.45 uur en duurt een half uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

Zondag op maandag van 03.15 uur – 03.45 uur

Maandag van 09.55 uur – 10.25 uur

Maandag van 18.15 uur – 18.45 uur

Maandag op dinsdag van 00.00 uur – 00.30 uur

Hockey.nl

Hockey.nl is vrijdagavond aanwezig bij de Hoofdklasse Heren bij het duel tussen Den Bosch en HGC. Zondag zijn we in de Livera Hoofdklasse Dames bij Kampong – Pinoké, deze wedstrijd start al om 11.45 uur. Bij de mannen zijn we bij Bloemendaal – Oranje-Rood, Kampong – Amsterdam en SCHC – Tilburg. In de Promotieklasse is hockey.nl aanwezig bij de topper tussen de vrouwen van Were Di en Victoria.


2 Reacties

  1. Runa Honig

    Positief nieuws! Goed dat topwedstrijden live worden uitgezonden. En laat de NOS en Ziggo maar lekker concurreren.

  2. adrievandeparel

    Ik heb een Ziggo-abonnement via KPN, betaal hier E 15,- per maand voor. Dan verwacht je toch naar de live wedstrijden te kunnen kijken op zondag. Maar nee hoor ziggo zend deze alleen uit op het eigen ziggo kanaal. Terwijl via KPN, ziggo wel 6 kanalen (233 t/m 238 heeft om uit te zenden. Is al jarenlang een grote teleurstelling , ziggo weet er van en doet er niets mee.


Wat vind jij? Praat mee...